For The Moment

Gjennom 14 filmer de neste månedene følger vi en rekke Mizuno-utøvere på deres veg frem mot Tokyo. Fra løping til volleyball, håndball til tennis, vil Mizuno ta deg med på innsiden av treningshverdagen til noen av verdens beste idrettsutøvere.

 

 

Emily Defroand
En idrettskarriere skapes gjennom hardt arbeid og full dediaksjon. Siden sin internasjonale debut i 2017 har Emily Defroand en rekke meritter.   
Emily Defroand er tilhenger av mange ulike idretter, og bruker sin erfaring til å motivere unge idrettsutøvere til å følge sine drømmer og ambisjoner. Hvis du, i likhet med Emily, har drømt om å spille for førstelaget i din idrett: fortsett med å trene. Kanskje vil du en dag representere Norge i din idrett.
 

 

Juan Sebastian Cabal og Robert Farah, Colombia

I denne episoden av «For The Moment» besøker vi Bogota, Colombia for å se hvordan barndomsvennene, Juan Sebastian Cabal og Robert Farah, har betatt en hel nasjon med sin reise til toppen av tennisverdenen.

 

Seremaia «Jerry» Tuwai Vunisa, Fiji
Seremaia «Jerry» Tuwai Vunisa har allerede skrevet historie innen Rugby. Han og laget sitt, Fiji Sevens, kom hjem fra Rio 2016 med en skinnende gullmedalje på brystet.
Fra det øyeblikket har Jerry trent enda hardere, der de hardtarbeidende foreldrene er den store motivasjonen. De som aldri gav han opp, og som har gjort han til den store idrettsutøveren han er i dag. 
Målet til Jerry er å inspirere den neste generasjonen Fijians, og bevise at alt er mulig. Alle drømmer kan bli virkelighet. 

 

Holly Bradshaw - stavsprang, England
I denne episoden av For The Moment blir vi bedre kjent med den britiske friidrettsutøveren, Holly Bradshaw, som konkurrerer i stavsprang. I tillegg til hard fysisk trening er det mentale avgjørende for at hun skal prestere sitt aller beste. Se hva som skal til for å bli blant de beste.   
 

 

Bence Bicsák - Triathlon, Ungarn
Talent og flaks er ikke nok. Når målet er best i verden, krever det dedikasjon, innsats, altoppofrende innstilling og gjennomføringsevne. To, tre, fire økter om dagen. Utvikling. Litt bedre en gårsdagen! Hver eneste dag...

Møt Bence Bicsák. En ung triatlonutøver fra Ungarn som ofrer alt for å gjennomføre sitt livs løp i Tokyo! Det er ikke glamorøst. Alle timene i bassenget, svettedråpene på sykkelen og melkesyren i løpeskoene. Men det er verdt det!


 

 

Anders Mol og Christian Sørum - Volleyball, Norge
Først ut er den unike historien om bestevennene, Anders Mol og Christian Sørum, som går for gull i Men`s Beach Volleyball Doubles. De har store vinnersjanser, men i motsetning til sine konkurrenter har de også måttet kjempe mot det nådeløse norske klimaet.


 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.