Mizuno fortsetter som offisiell leverandør av sko til Palmesus

Vi er stolte av å kunngjøre at Mizuno fortsetter som offisiell leverandør av sko til de ansatte i Palmesus, Skandinavias største strandfest. Alle ansatte ved Palmesus vil bli sett iført Mizuno-sko, noe som understreker både vårt engasjement for kvalitet og Palmesus sitt fokus på sine ansatte.
 

Komfort og ytelse i fokus

Ledelsen i Palmesus legger stor vekt på at deres ansatte har komfortable sko som tåler den krevende jobben det er å rigge og gjennomføre Skandinavias største strandfest. Mizuno-sko er designet for å gi optimal støtte og komfort, selv under krevende forhold. Dette gjør dem til det perfekte valget for Palmesus-teamet som trenger pålitelig fottøy gjennom lange dager med rigging, festivalarbeid og opprydding.


” Det er essensielt for oss at våre ansatte har det beste utstyret tilgjengelig. Mizuno-skoene gir dem den komforten og kvaliteten de trenger for å gjøre en fantastisk jobb under festivalen. I tillegg ser skoene utrolig freshe ut, noe som er et stort pluss.” sier Claus Oliver Pedersen, CSO i Palmesus.

Fra festival til hverdag og løp

Etter at festivalen er over, kan de ansatte fortsatt dra nytte av Mizuno-skoene. Enten det er til hverdagsbruk eller seriøs løpetrening, legger disse skoene til rette for en aktiv livsstil. Mizuno sørger dermed for at festivalens positive innvirkning på de ansattes velvære varer lenge etter at musikken har stilnet.


” Vi er glade for at våre ansatte kan bruke Mizuno-skoene til både hverdags og trening” legger Claus Oliver til.

Synlighet mot et yngre publikum

For Mizuno representerer dette partnerskapet en unik mulighet til å nå ut til et yngre publikum. Palmesus er en av de mest populære festivalene i Skandinavia, og vi er stolte over å være en del av dette fantastiske arrangementet.


” Vi er svært stolte av å være offisiell samarbeidspartner til Palmesus. Dette gir oss en unik mulighet til å vise frem våre produkter til et ungt og energisk publikum. Vi ser virkelig frem til et fortsatt fruktbart samarbeid med Palmesus.” sier Lene Johansen, kommersiell leder i Mizuno Norden. 

Om Mizuno

En rusletur i skogen, ditt første løp eller rekord på maraton. Mizuno har siden opprinnelsen i 1906 hatt mål om å legge til rette for aktivitet, opplevelser og idrettslige prestasjoner. Gjennom små, kontinuerlige endringer over tid, står produktene igjen som brukerens beste venn. Mizuno leverer tekstil, sko og utstyr til en rekke idretter verden over. Mizuno-sko er foretrukket av flere av landets beste idrettsutøvere, grunnet lav vekt og lang holdbarhet, samt god demping, respons og komfort.


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

 

Lene Johansen
Kommersiell leder Mizuno Norden
Lene.Johansen@eu.mizuno.com

Om Palmesus

Palmesus er Skandinavias største strandfest. Hvert år samles over 60 000 festglade mennesker på Bystranda midt i Kristiansand sentrum for å nyte sol, sommer og en helt enestående fest.