Mizuno lanserer Mizuno Neo Vista: Neste generasjon innen raske løpesko. 

Mizuno Neo Vista er designet for å være den ultimate hverdagsløpeskoen. Denne modellen er perfekt for dedikerte løpere som ønsker de samme kvalitetene som finnes i våre konkurransesko, til sine daglige løpeturer.

Mizuno sin nye teknologi, SMOOTH SPEED ASSIST (SSA), hjelper deg med å perfeksjonere løpeformen, mens MIZUNO ENERZY NXT gir myk demping og god respons. Med en maksimal sålehøyde på 44,5 mm får du en høy grad av demping. I tillegg er skoen laget med miljøvennlige materialer for å bidra til å bevare miljøet for fremtidige generasjoner av løpere.


Artikkelen fortsetter under bildet
 

Mizuno sin SSA-teknologi: Perfeksjonering av hverdagsløpesko for alle løpere

Når det gjelder geometri og design, har Mizuno undersøkt hvordan SSA-teknologien kan brukes i en hverdagsløpesko for å gjøre den tilgjengelig for flere løpere. Vi har nøye vurdert faktorer som optimal helningsvinkel, nivået av SSA-støtte, og å oppnå riktig volum i mellomsålen for å vise fordelene med MIZUNO ENERZY NXT. Videre sikrer den strikkede sokkekonkunstruksjonen og snøresystemet komfort, trygghet og ypperlig passform.  


MIZUNO ENERZY NXT, yttersålegummien og MIZUNO WAVE-platen er laget av plantebaserte materialer. Vi tror produktene våre bidrar til et bærekraftig samfunn ved å kombinere høy ytelse og lang levetid med miljøvennlige materialer.

Nøkkelegenskaper Mizuno NEO VISTA

  • Mizuno ENERZY NXT Neste generasjons mellomsålemateriale for en myk løpsfølelse med optimal respons. 
  • Mizuno WAVE - Den glassfiberforsterkede wave-platen gir stabilitet uten å gå på bekostning av demping.
  • Mizuno SMOOTH SPEED ASSIST  -  støtter leggmuskelen ved å redusere muskelbelastningen og forbedre løpeeffektiviteten, noe som igjen forbedrer både korte og lange løpeturer.
  • Myk, strikket overdel - Den myke, strikkede overdelen tilpasser seg formen på foten din. 
  • Sålehøyde - Sålehøyden på 44,5 mm gir høy grad av demping.


Artikkelen fortsetter under bildet.
 

Om Mizuno 

Mizuno er en produsent av sportsutstyr, grunnlagt i Japan i 1906. De utvikler og selger produkter for mange idretter, som løping, håndball, volleyball, fotball og golf. Selskapet jobber også for å gjøre sportsutstyr mer tilgjengelig og for å fremme sport generelt.
I 116 år har Mizuno vært stolt av å innovere og tilby sportsutstyr av høy kvalitet. De bruker ny teknologi for å lage unikt sportsutstyr og klær som hjelper idrettsutøvere med å prestere sitt beste, uansett sport eller forhold. Mizuno mener at alle er drevet av ekte sportsånd, og deres filosofi er å "bidra til samfunnet gjennom utvikling av sportsutstyr og fremme av sport"

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Lene Johansen
Kommersiell leder Mizuno Norden
Lene.Johansen@eu.mizuno.com