Hvordan vedlikeholde fotballsko i skinn?

Fotballsko i skinn er populært blant både profesjonelle fotballspillere og amatører. For å bevare kvaliteten og forlenge levetiden, er det viktig å ta vare på fotballskoene. I denne artikkelen vil vi dele noen enkle tips og triks slik at du kan vedlikeholde fotballskoene dine, slik at de både ser og føles nye selv etter mye bruk. 

 

Artikkelen fortsetter under bildet.

 

Premium kvalitet krever førsteklasses behandling. Da varer produktet også lengre. 

Enkelt vedlikehold gir lengre levetid

Skinn er et materiale som gir en unik passform og følelse på fotballbanen. Derfor er fotballsko i skinnkvalitet foretrukket av så mange fotballspillere, både på topp- og breddenivå. Når du spiller fotball utsettes skoene for mye slitasje, støv, smuss og fuktighet. Hvis du ikke vedlikeholder skoene dine, kan dette føre til at de blir ødelagt raskere enn hva de ville gjort hvis du hadde vedlikeholdt. Ved å ta noen enkle forhåndsregler kan du forlenge levetiden. 

 

 1. Rengjør fotballskoene etter hver trening/kamp.
  Bruk gjerne en myk børste/klut og lunkent vann til å fjerne støv og smuss. Hvis skoene er svært skitne, anbefaler vi å bruke Premium Leather Shoe Care Kit.
   
 2. Etter rengjøring bør du la skoene tørke naturlig.
  Unngå å sette fotballskoene i direkte sollys eller å bruke tørketrommel, da dette kan føre til at skinnmaterialet sprekker eller blir skadet.
   
 3. Oppbevar skoene dine på en tørr og kjølig plass når de ikke er i bruk.
  Ikke la de ligge i direkte sollys eller i en fuktig kjeller eller garasje, da dette kan føre til mugg eller skade på skinnmaterialet. 

Premium Leather Shoe Care Kit

Premium leather Shoe Care Kit er et eksklusivt sett bestående av alt du trenger for å gi fotballskoene dine premium behandling. Dette vil resultere i forlenget levetid, samt at de alltid ser freshe ut på fotballbanen. Settet inneholder:

 

1 x rengjøringsbørste med korte, myke hår.
1 x skinn-krem.
1 x skinn-rens.
1 x mikrofiberklut.
1 x eksklusiv oppbevaringspose.  
1 x beskrivelse av fremgangsmåte (Engelsk)