Fem tips for å holde treningsmotivasjonen oppe i sommer

Sommeren er endelig her, og med den kommer sol, varme og en rekke fristelser som kan få oss til å miste treningsmotivasjonen. Det er lett å havne i fella og erstatte treningsøkter med late dager på stranden. Hvis du ønsker å opprettholde dine treningsrutiner og holde deg i form gjennom sommermånedene, er det viktig å finne måter å bevare motivasjonen på. I denne artikkelen får du fem konkrete tips som garantert vil hjelpe på veien. 

Artikkelen fortsetter under bildet.

 

Løpeturer kan raskt bli byttet med late dager på stranden om motivasjonen begynner å synke.

 

1. Sett deg mål

Definer klare og realistiske mål for sommertreningen din. Dette kan være å øke styrken, forbedre kondisjonen eller trene for en spesifikk hendelse. Når du har et mål å jobbe mot, vil det gi deg motivasjon og fokus.

 

2. Variasjon og utfordringer

Unngå å falle inn i en treningsrutine som blir kjedelig over tid. Bygg inn variasjon i treningsprogrammet ditt ved å prøve nye aktiviteter, trene i forskjellige miljøer eller utfordre deg selv med nye type økter. Dette vil holde treningen spennende og bidra til å opprettholde motivasjonen.

 

3. Finn en treningspartner

Å trene sammen med noen kan være både morsommere og mer motiverende. Finn en treningspartner eller bli med i en gruppe eller et treningssenter hvor du kan treffe andre med samme interesse. Dere kan motivere hverandre, dele erfaringer og ha det gøy sammen.
 

4. Belønn deg selv

Sett opp belønningssystemer for å feire milepæler og oppnådde mål. Gi deg selv små belønninger etter hver treningsøkt eller større belønninger etter å ha nådd viktige milepæler. Dette kan være alt fra å unne deg favorittmaten din eller kjøpe deg en ny treningsutstyr.
 

5. Hold deg motivert med musikk og inspirasjon

Lag en spilleliste med energisk musikk som får deg i riktig treningsstemning. Musikken kan bidra til å øke motivasjonen og gjøre treningen mer underholdende. I tillegg kan du lese bøker, følge inspirerende treningskontoer på sosiale medier eller lytte til podcaster som gir deg motivasjon og nye perspektiver på trening.

 

Treningstøy og løpesko av høy kvalitet kan også gi en motivasjons-boost. Vi har samlet noen av produktene som vi anbefaler denne sommeren, og som garantert vil gi deg treningsglede i lang tid fremover. 

 

Aero Tee W T-skjorte trening dame
50%
10+ på fjernlager
Veil. 650,-
325,-
Wave Rider 26 Bestselger herre