Impulse Core Tank W Sort XS Myk treningssinglet til dame Impulse Core Tank W Sort XS Myk treningssinglet til dame Impulse Core Tank W Sort XS Myk treningssinglet til dame

Impulse Core Tank W Sort XS

Myk treningssinglet til dame

Varenr: 240933
Alt. varenr: J2GA820609XS
Ekstremt myk og komfortabel treningssinglet i fukttransporterende polyestermateriale. Passer utmerket til all trening og intensitetsnivå.
FargeSort
Impulse Core Tank W Sort XS Myk treningssinglet til dame
Str.
S
M
L
Størrelsesguide
350,-
-+
Ikke på lager
5 på fjernlager (10-12 dagers levering)

Enten du skal løpe, trene crossfit eller bare ønsker å kle deg komfortabelt på aktive hverdager så passer Mizuno Core Tank. Det er benyttet en rekke teknologier for at du skal få en best mulig treningsøkt. Mange opplever at sømmene i treningsplaggene gnager og irriterer mot huden, noe som kan være med på å ødelegge den gode treningsopplevelsen. For å unngå dette er det benyttet Blindstitch-teknologi. Den består av sømmene og stingene som settes i singleten er flate, noe som gjør plagget svært komfortabelt, og fri for gnisninger mot huden.

Pusteegenskaper er viktig, spesielt i et plagg du skal bruke til trening. For å oppnå dette best mulig er det benyttet noe vi kaller for Mizuno Drylite-teknologi. Den sørger for å trekke vekk overflødig fuktighet fra kroppen, slik at du holder deg tørr og komfortabel under trening.

Full bevegelsesfrihet sikres gjennom DynamotionFit-teknologi. Den er basert på anatomisk forskning som har avdekket hvordan bevegelsesmønsteret til kroppen utfolder seg under forskjellige typer aktivitet. Teknologien sørger for at singleten er designet på en måte som gir deg full bevegelsesfrihet under aktivitet, og at treningssingleten sitter godt på kroppen.

Produktdetaljer:

  • Materiale: 100% polyester.
  • Ekstremt mykt og komfortabel.
  • Puster godt, og trekker fuktighet vekk fra kroppen.
  • Refleksdetaljer for økt synlighet i mørket.
  • Teknologier: Nightlite, Blindstitch, DynamotionFit og Mizuno Drylite.

Produktinformasjon

Aktivitet
  • Løp
  • Studio/Fitness
Fargetekst Black
Kjønn Dame