Opplev løpeglede med Wave Rider 27!

Elsket av både mosjonister og toppidrettsutøvere verden over, er Wave Rider Mizuno's toppselger. Nå er det tid for å hilse på Wave Rider 27: Enestående passform og komfort for dine løpeturer, enten det er på asfalt, tredemølle eller grusveier.

En reise gjennom tid: Fra 1997 til i dag

Wave Rider har kommet langt siden dens debut i 1997. Målet var klart – en løpesko av topp kvalitet for å hjelpe løpere med å nå sitt maksimale potensial. Takket være nyskapende teknologi, ble skoen raskt en hit. I dag, 27 år senere, er Wave Rider fortsatt Mizuno's mest solgte sko i Europa, takket være stadige forbedringer – lettere vekt, bedre demping og økt respons.

Wave Rider 27

Overdel: Laget av ett stykke Jaquard Air Mesh, gir overdelen overlegen pusteegenskaper og komfort, samt en perfekt passform. Komforten er ytterligere forbedret med fjerning av sømmer i forfoten og en ny tungekonstruksjon som minimerer irritasjon.

Mellomsåle: Med tykt lag av MIZUNO ENERZY-materiale, tilbyr skoen overlegen mykhet og komfort, spesielt i forfoten. Den bærekraftige PEBAX Wave-platen er styrket for optimal stabilitet.

Yttersåle: Utstyrt med Mizuno's mest slitesterke karbongummi, X10, for forbedret grep og ekstrem slitestyrke.

Forpliktelse til bærekraft

Mizuno tar bærekraft på alvor. I Wave Rider 27 har vi integrert resirkulerte materialer for å redusere vårt klimaavtrykk, uten å ofre funksjonalitet, komfort eller slitestyrke. Dette inkluderer: Skolisser, Wave-plate, pløse, lissehull, linning, og hælparti laget av resirkulerte materialer. 100% veganvennlige komponenter.