Velg visning:
Du har valgt:
Wave Stealth 6 W Populær innendørssko
Wave Phantom 3 W Innendørssko, dame
10+ på fjernlager
1 700,-
Wave Phantom 3 Innendørssko herre
10+ på fjernlager
1 700,-
Thunder Blade Z Allround innendørssko
Wave Stealth 6 Populær innendørssko
10+ på fjernlager
2 000,-
Wave Mirage 5 W Toppmodell til håndball

Mizuno håndballsko – optimalisert for at du skal prestere ditt beste på kamp og trening.

Når du spiller håndball, er det viktig å ha sko som støtter deg i hver bevegelse. Med Mizuno håndballsko får du en kombinasjon av stabilitet, grep og komfort som hjelper deg å prestere på topp, uansett nivå. Mizuno har gjennom mange år utviklet håndballsko av ypperste kvalitet og brukes i dag av både breddespillere og proffe.

Hva gjør Mizuno håndballsko unike?

Optimal stabilitet og godt grep

I håndball kan raske vendinger og brå stopp være avgjørende. Mizuno håndballsko er designet med slitesterke gummisåler som gir deg et godt grep på alle innendørsbaner, slik at du kan bevege deg raskt og kontrollert uten å miste balansen.

Lav vekt for bevegelsesfrihet

Tunge sko kan gjøre det vanskelig å holde tempoet oppe, og derfor er Mizuno sine håndballsko laget i lette materialer som gir deg den nødvendige smidigheten på banen. Du kan fokusere fullt ut på spillet, uten å føle deg hemmet av vekten på skoene.

Komfort hele veien

Ingen vil spille en kamp med sko som gnager eller blir for varme. Mizuno sine håndballsko er konstruert med pustende materialer som sørger for at føttene dine holder seg komfortable og tørre gjennom hele kampen. Den myke polstringen gir ekstra støtte der du trenger det mest, uten å føles klumpete.

Holdbarhet og kvalitet

Håndball er en intens sport, og du trenger sko som tåler påkjenningen. Mizuno legger vekt på kvalitet i alle sine produkter, og våre håndballsko er intet unntak. Med slitesterke materialer som tåler slitasje, kan du stole på at skoene varer kamp etter kamp.

Finn riktig modell for din spillestil

Mizuno tilbyr et bredt utvalg av håndballsko, designet for ulike spilleres behov. Enten du er en rask kantspiller som trenger en lett sko med mye grep, eller en linjespiller som trenger ekstra støtte og demping, har vi en modell som passer deg.