Wave Rebellion Pro 2

Vår raskeste løpesko

 

Hils på den nye kongen av hastighet – Mizuno Wave Rebellion Pro 2. Denne oppfølgeren til den banebrytende Wave Rebellion Pro har tatt fart til et helt nytt nivå, og nå er det din tur til å erfare eksepsjonell hastighet og komfort. Er du en lidenskapelig og erfaren løper som alltid søker etter forbedring og personlige rekorder? Løper du på forfot og krever en lett og nøytral løpesko som er skapt for å optimalisere hvert steg? Da er Mizuno Wave Rebellion Pro 2 din ultimate partner når rekorder skal settes.

 

Wave Rebellion Flash 2

Rask løpesko

 

Wave Rebellion Flash 2 passer for deg som vil løpe raskt og komfortabelt under intervaller og konkurranser. Med glassfiberforsterket Wave-plate, Mizuno ENERZY Lite og Smooth Speed Assist får du en effektiv kraftoverføring som skaper aggressiv fremdrift. Wave Rebellion Flash 2 er både raskere, mer responsiv og mer komfortabel enn sin forgjenger fra forrige sesong, men er mildere enn Wave Rebellion Pro 2. Dette er den perfekte skoen å trene med i forkant av løp, der målet er personlig rekord. 

 

 

 

Mizuno Racing

Morgendagens løpesko for erfarne løpere

 

I november 2022 åpnet MIZUNO ENGINE, et innovasjonssenter i Japan for forskning og utvikling. Det er her teamet med løpseksperter har testet og utviklet de nye racing-modellene fra Mizuno; Wave Rebellion Pro 2 og Wave Rebellion Flash 2. Ved å ta i bruk velfungerende teknologier som allerede finnes, kombinert med videreutviklede teknologier, mener vi å ha skapt løpesko som vil bidra til at du presterer på ditt absolutt beste. Enten det er som redskap for en optimal intervalløkt, hurtig langtur eller i konkurranse.