Hva kan Mizuno tilby din bedrift?

Vi opplever at stadig flere bedrifter ønsker å tilrettelegge for mer fysisk aktivitet blant ansatte. Det gir blant annet effekt på overskudd, selvfølelse og helse, men også effektivitet, arbeidsmiljø og sykemeldingsstatistikk. Gevinstene er mange!

Det finnes en rekke tiltak som bedriften kan gjøre for å unngå stillesitting. Felles trening i arbeidstiden er ett av dem. I tillegg finnes det dem som allerede har en fysisk krevende jobb.

Gode og riktige sko er et viktig og forebyggende tiltak. Spesielt innenfor sektorer hvor store deler av arbeidsdagen foregår på harde underlag. Eksempler er innenfor helsesektoren, frisør og butikk. Komfortable sko med mye demping vil forebygge for stor totalbelastning med potensiell sykemelding som følge, samt sørge for komfort og utholdenhet i arbeidshverdagen.

Vi i Mizuno ønsker å bidra med mer enn bare sko og utstyr. Vi ønsker å skape motivasjon, entusiasme og gi faglig kunnskap med på kjøpet. Derfor har vi utarbeidet et skreddersydd opplegg for de ansatte i din bedrift, hvor pakkene kan inneholde opplegg eller treningsprogrammer som er individuelt utformet etter nivå og målsetning. I tillegg finnes også muligheter for foredrag fra våre fantastiske ambassadører, og rabattkoder til de ansatte. Vi har ulike pakkeløsninger med innhold tilpasset din bedrift. Her kan du lese mere om våre produktpakker.

 

Kontakt oss for en uforpliktende prat
 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.