6000 timer løping uten skade

- Bjørgen takker gode sko fra Mizuno og en solid kropp for muligheten. 

Marit Bjørgen startet sitt samarbeid med Mizuno i 2004. Siden den gang har hun løpt mer enn 6000 timer, uten én eneste skade. Det takker hun godt utstyr, fornuftig treningsopplegg og en robust kropp for. Nå resigner hun avtalen med Mizuno, og ser frem til videre bruk av våre sko og tekstiler i hennes aktive treningshverdag.

Etter mange års samarbeid kjenner jeg organisasjonen og produktene til Mizuno godt. Jeg er både trygg og fornøyd med kvaliteten, og trives med Mizuno på beina og kroppen under trening og ellers. For meg er det avgjørende med godt utstyr og samarbeidspartnere som er seriøse og verdibevisste. Jeg håper å kunne bidra til økt bevegelse og folkehelse gjennom mitt samarbeid med Mizuno også i fremtiden, forteller Marit Bjørgen.

Resigneringen av Marit Bjørgen er viktig for oss. Hun er ikke bare en fantastisk idrettsutøver, men også et menneske som fremmer sammenfallende verdier. I Mizuno setter vi mestring, treningsglede og samhold høyt, i tillegg til toppidrettens iver etter stadig å bli bedre. Med Marit med på laget forsterker vi dette, og håper vi kan motivere både unge og eldre til økt fysisk aktivitet, sier Frode Balchen, Salg- og markedssjef i Mizuno Norden. 
 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.