Teknologier sko

Våre sko innehar unike teknologier for at du skal få maksimalt ut av din treningsøkt. Under ser du noen av våre velfungerende teknologier. 

 

 

Wave platens unike form sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen. Belastningen fordeler seg bort fra foten for en mer myk og behagelig løpsfølelse. Wave platen skaper også meget god stabilitet i hælpartiet ved å forhindre komprimering av mellomsålen i områder med stor belastning.

 

 

MIZUNO ENERZY FOAM er et mellomsålematerialet som brukes i ulike deler av mellomsålen og gir skoene en optimal demping og respons. Materialet er 17% mykere og gir 15% bedre respons enn tidligere foretrukne mellomsålematerialer. 

 

 

MIZUNO ENERZY Core er det mykeste og mest dempende materialet som er utviklet av Mizuno noen gang. Høy elastisitet og dempingseffekt i kombinasjon med en unik respons. Materialet er 293% mykere, og gir 56% bedre respons enn tidligere foretrukne mellomsålematerialer.

 

 

Med Dynamotion Fit har Mizuno skapt et design blueprint for å utvikle overdeler som arbeider i takt med fotens bevegelser. Dynamotion Fit omfatter det siste innen biomekanisk teknologi, og sørger for perfekt passform.

 

 

SmoothRide er utviklet for å gi mest mulig smidig overgang fra hæl til tå ved bruk av flex-groper i yttersåle. Sålen er oppgradert med avrundet oppbygning ved lateral forfot og hæl for økt komfort i landingsfasen. Dette reduserer også momentet i pronasjon.

 

 

En unik mellomsåle med svært lav vekt, uten at det går på bekostning av dempingsegenskaper og komfort. Denne mellomsålen er 30% lettere enn EVA.

 

 

Mellomsålemateriale som brukes i de deler som er utsatt for størst belastning i løpssteget. Dette gir større grad av komfort, bedre demping og respons.

 

 

X-10 er den mest holdbare karbon gummi fra Mizuno som sørger for slitestyrke i den mest utsatte delen av sålen. X10 bidrar også til bedre trekkraft ved fotisett.

 

 

Et avansert støtdempende materiale som er lettere, absorberer støt og holder overgangen smidig og rask.

 

 

VS-1 absorberer støt og forsterker dempingsegenskapene ved å motstå kompresjon. Dermed forlenges også levetiden på dempingen.

 

 

Full-lengdes ventilasjonssystem i mellomsålen reduserer varme og fuktighet inne i skoen.

 

 

Airmesh i overdelen lar løpeskoene opprettholde en høy standard på pusteevne, og gir foten en kjølende effekt.

 

 

Høykvalitets uttakbar innersåle for førsteklasses komfort, demping og holdbarhet.

 

 

En høykvalitets yttersålekomponent som forbedrer grep der det trengs mest.

 

 

Meget holdbart mellomsålemateriale med høy grad av komfort og lang levetid.

 

 

En lett mellomsåle for å gi stabil demping og god respons for energieffektive løpeturer.

 

 

Wave platen er konstruert av Pebax Rnew som er laget av plantebasert olje som er bærekraftig og produserer mindre karbon, samtidig som alle ytelsesegenskaper bevares.

 

 

Mizuno sitt tekniske trailkonsept omfatter X-studs som er konstruert for å gi bedre grep i terrenget. De X-formede knottenes overflate er behandlet for å unngå at gjørme fester seg.

 

 

Ny konstruert yttersåle i samarbeid med Michelin. Sålen er bygd opp på lik linje med dekk på terrengsykler, for optimalt grep på alle underlag i terrenget.

 

 

Gore-Tex overdel sørger for å holde foten tørr og varm under alle værforhold.

 

 

En ekstra solid plate i forfot gir beskyttelse mot steiner, fjell og røtter i ulendt terreng.

 

 

Slitesterkt mellomsålemateriale laget av PU-skum for maksimal demping og respons.