Mizuno ambassadører

Vi er stolte av ambassadørene våre! Og alle er like viktige. Fra olympiske mestre til mosjonister som har endret livsstil. For Mizuno-produkter blir brukt av alle samfunnslag, på alle nivå og i alle aktivitetsformer. Vi er heldige som har knyttet til oss ambassadører og foregangsmennesker med gode verdier og høyt aktivitetsnivå. Slik sikrer vi også detaljerte tilbakemeldinger for å kunne optimalisere produktene til å passe akkurat deg – uansett forventninger og krav. Er du vår neste ambassadør? Send din henvendelse til spons.no@eu.mizuno.com

Johannes Thingsnes Bø

Skiskytteren og kjernekaren med 12 VM-gull, 5 OL-gull og 3 sammenlagtseire i verdenscupen! Han har i lengre tid brukt Mizuno-sko, men nå går han all in mot en ny sesong med kontrakt i hånd, iført det han selv mener er markedets beste sko. Vi er selvsagt enige i utsagnet, samt fantastisk glad for å ha Johannes med på laget! Riktige verdier, riktig humør og riktig innstilling.

Omar Elabdellaoui

Omar Elabdellaoui er klar for å hjelpe Bodø/Glimt til nye trofeer etter en innholdsrik karriere i utlandet, hvor han blant annet spilte i Olympiakos og Galatasaray. Omar er også en av spillerne som må møte når landslagssjef, Ståle Solbakken, ringer for å samle Norges beste fotballspillere til landskamp. Omar spiller med fotballsko fra Mizuno og vil i tillegg til synligheten det skaper være en viktig bidragsyter med sin kompetanse i den videre utviklingen av morgendagens fotballsko.

Marit Bjørgen

Tidenes mestvinnende vinter-olympier. Ingen andre langrennsløpere har flere VM-medaljer enn Bjørgen. En stor rollemodell og et fantastisk menneske. Marit har vært i Mizuno-familien siden 2004 og løpt over 6000 timer i våre sko uten skader.

 

Favorittprodukt: Wave Rider 24
Instagramprofil: @mabjoerg

Birgit Skarstein

Paralympisk idrettsutøver og samfunnsprofil. Birgit har ti VM-medaljer og har vunnet verdenscupen sammenlagt i både roing og langrenn. Hun er sterkt sosialt engasjert, heier på rettferdighet og ser alltid muligheter. 

 

Favorittprodukt: Training Jacket
Instagramprofil: @birgitskarstein

 

Selma Pettersen

Selma Pettersen har spilt fotball siden hun var barn. Det har gitt resultater! Etter å ha spilt for ulike klubber er hun nå midtstopper for Stabæk i Toppserien. I tillegg er hun fast på U23 landslaget. I 2022 ble hun kåret som en av Norges 10 største fotballtalenter. Selma har spilt med Mizuno fotballsko siden hun var 12 år, og vil fortsette med det som en av våre ambassadører.

Alexandre Blonz 

Håndballspiller for Mol-Pick Szeged og Norge. En ung kjempe med stort talent og mange spennende, aktive idrettsår foran seg. Alexandre ble kåret til verdens beste unge venstrekant i 2020, elsker hvite håndballsko og har alltid et smil på lur. 

 

Favorittprodukt: Wave Stealth Neo/ Wave Mirage 3

Instagramprofil: @alexandreblonz

Kari Brattset Dale

Rå, norsk håndballbauta som er avhengig av stort premieskap. Hun spiller til daglig for Györ ETO KC og det norske landslaget. Kari har vunnet serie, sluttspill og cup i både Norge og Ungarn. I tillegg har hun gullmedlajer fra EM, VM og Champions League. Når håndball ikke står på timeplanen står turer i skog og mark med hund og mann for tur. Og om karrieren en gang tar slutt, er hun ferdig utdannet osteopat for å stå oss andre til tjeneste. 

 

Favorittprodukt: Wave Stealth Neo
Instagramprofil: @kbrattset

Silje Solberg

Håndballkeeper som vet å stenge burdet, for både det Norske kvinnelandslaget og Gyør i Ungarn. Silje har vunnet både EM og VM, og er en viktig del av julestemninga for mange Nordmenn når mesterskapene drar seg til i desember. Med fri fra trening og kamp prioriteres friluftsliv og tid med familie, venner og kjæreste. 

 

Favorittprodukt: Wave Stealth Neo
Instagramprofil: @siljemso

Simen Hegstad Krüger 

Skiprofil med kapasitet selv russere misunner. Simen er dobbelt Olympisk mester, stod på pallen under ski VM i 2021 med to sølv rundt halsen og har en motor som aldri stopper opp. Han vet hva som kreves, gjør jobben og bidrar tungt inn i det Norske allround-landslaget. 

 

Favorittprodukt: Wave Rider Neo
Instagramprofil: @simenkruger

Kari Øyre Slind 

Langrennsløperen som vi ikke har sett alt fra. Enda! Etter 4 år på landslaget og 5 år i WC-sirkuset har skader og ulik problematikk satt henne tilbake de siste årene. Likevel er Kari mer enn motivert for å kjempe seg tilbake til verdenstoppen. En dame med stort humør, rå innstilling og altoppofrende tilnærming. 

 

Favorittprodukt: Wave Shadow
Instagramprofil: @karislind

Thale Leirfall Bremset

Driver aktivt med friidrett og lengdehopp på nasjonalt toppnivå. Trener hver bidige dag og satser mot internasjonale mesterskap i tiden som kommer. Thale sjonglerer idrettssatsingen med grunnskolelærer-studier og pugging. Nesten så vi vil ta grunnskolen om igjen!

 

Favorittprodukt: Wave Rider Neo
Instagramprofil: @thaleleirfallbremset

Thea Leirfall Bremset 

Vier tid, krefter og gledestårer til friidrett. Høydehopp er spesialiteten, hvor Thea satser mot U23 EM. Hun prioriterer knallhardt for å hente ut hele potensialet, hele tiden med et smil på lurer. Studerer samtidig på NTNU for å bli fremtidens lærer og pedagog. 

 

Favorittprodukt: Wave Rider Neo
Instagramprofil: @thealeirfallbremset

Hilde Aders

Langdistanse- og terrengløper som har representert Norge i VM i ultraløp og EM i motbakkeløp. Jobber som lærer på barne- og ungdomsskole og brenner for fysisk aktivitet i undervisningen. Hilde har de siste årene satset mot gateløp, noe som har resultert i NM-gull i halvmaraton og NM-sølv i helmaraton.  Skal vi tro ryktene, er det mer i vente!

 

Favorittprodukt: Wave Rider Neo
Instagramprofil: @hildeaders

Kevin Gulliksen

En verdensvant, håndballspillende Oppsaling med store ambisjoner. Til daglig proff i GWD Minden, snart Frisch Auf Göppingen, og det norske herrelandslaget. Kevin er stor på banen og stor utenfor. Han bidrar med tydelige innspill for å hele tiden utvikle og forbedre verdens beste håndballsko fra Mizuno. 

 

Favorittprodukt: Wave Lightning Z6
Instagramprofil: @kevinmg


Mathilde B. Arneberg

Startet å løpe tidlig i 20-årene og ble raskt bitt av basillen. For Mathilde har sporadiske, korte løpeturer etter hvert utviklet seg til å bli halvmaraton, maraton og ultramaraton. Hun trives best i terrenget - gjerne med et innlagt stopp på en markastue som serverer kanelboller. Mathilde setter sjelden fokus på distanse og fart, men går «all in» i løpegleden og løpeopplevelser – ofte sammen med andre. 

 

Favorittprodukt: Wave Sky/ Wave Daichi
Instagramprofil: @mathildearneberg

Jonathan Waatevik

En aktiv mosjonist som elsker å løpe, jobbe mot konkrete mål og jage nye rekorder. Jonathan debuterte på maraton i 2017, ble fullstendig besatt. Han er en familiefar som setter leken og kvalitetstid høyt. Med løpevogn, transportløping og familiekos håper han å bryte 2.30-grensa på maraton før barna løper fra han.  

Favorittprodukt: Wave Rider Neo

 

Petter Hovland Skimmeland

Petter er en rutinert Padelspiller, samt trener og instruktør hos flere klubber i Norge. Han har hovedsete og hjerte i Stord, hvor han har startet opp Stord Padelklubb som han representerer i seriespill og turneringer. Petter jobber som ungdomsskolelærer, og har uten tvil kroppsøving som sitt favorittfag. Kanskje ikke så rart når han er en selvutnevnt sportsidiot, og fatter interesse for det meste som innebærer fysisk aktivitet og konkurranse. Som tidligere elitespiller i håndball vet Petter hvor viktig det er med riktige (Mizuno)sko og vi er glade for at han nå er en del av Team Mizuno!