Wave Equate 7 Blå/Hvit 6 Nyutviklet løpesko med ekstra støtte Wave Equate 7 Blå/Hvit 6 Nyutviklet løpesko med ekstra støtte Wave Equate 7 Blå/Hvit 6 Nyutviklet løpesko med ekstra støtte Wave Equate 7 Blå/Hvit 6 Nyutviklet løpesko med ekstra støtte

Wave Equate 7 Blå/Hvit 6

Nyutviklet løpesko med ekstra støtte

Varenr: 335851
Alt. varenr: J1GC2348016
Med Mizuno ENERZY i mellomsålen og dobbel vifteformet Wave-plate ligger alt til rette for en komfortabel løpetur for både nybegynnere og erfarne.
FargeBlå/Hvit
Wave Equate 7 Blå/Hvit 6 Nyutviklet løpesko med ekstra støtte
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
1 750,-
-+
Ikke på lager
5 på fjernlager (10-12 dagers levering)

Wave Equate 7 er en populær løpesko blant løpere som søker ekstra støtte, komfort og stabilitet på sine løpeturer på asfalt, grus og tredemølle. Modellen brukes både av nybegynnere og mer erfarne løpere.

Skomodellen er denne sesongen videreutviklet med det innovative mellomsålematerialet, MIZUNO ENERZY, noe som gjør løpeskoen både bedre dempet og gir en svært god respons.

Overdel

Pustende og slitesterk overdel som sitter tett og komfortabelt på foten. Stilrent design med lekre kontrastfarger.

Mellomsåle

Nytt denne sesongen er det innovative dempingsmaterialet, MIZUNO ENERZY, som i kombinasjon med den doble vifteformede Wave-platen gir svært myk demping og komfortabel demping, respons og støtte.

Yttersåle

I den mest utsatte delen av yttersålen har Mizuno benyttet sin mest slitesterke gummi, X10. Dette gir overlegen slitestyrke i hæl-partiet og øker skoens levetid. Spesialdesignede flex-spor i yttersålen for en smidig overgang fra hæl til tå.

Produktdetaljer

  • Vekt: 292 Gram.
  • Drop: 12mm
  • Teknologier: Mizuno Wave, MIZUNO ENERZY, AIRmesh, SmoothRide, U4iC og X10.

Bærekraft

Mizuno arbeider kontinuerlig med å gjøre sine produkter mer bærekraftige. Både ved bruk av resirkulerte materialer, men også å stadig finne mer bærekraftige produksjonsprosesser. Denne løpeskoen har over 90% resirkulert materiale i skolissene, og Wave-plate laget av plantebasert Elastollan® N-serie.

Produktinformasjon

Aktivitet Løp
Fargetekst Provincial Blue/Nimbus Cloud/Soleil
Kjønn Herre
Pronasjon Overpronasjon
Underlag
  • Asfalt
  • Grus