Break Shot 3 CC Hvit/Rød 9 Sko til padel og tennis Break Shot 3 CC Hvit/Rød 9 Sko til padel og tennis Break Shot 3 CC Hvit/Rød 9 Sko til padel og tennis Break Shot 3 CC Hvit/Rød 9 Sko til padel og tennis

Break Shot 3 CC Hvit/Rød 9

Sko til padel og tennis

Varenr: 330116
Alt. varenr: 61GC2125309
Kombinasjonen lav vekt, flat såle og god fleksibilitet gjør dette den perfekte skoen for deg som spiller tennis og padel.
FargeHvit/Rød
Break Shot 3 CC Hvit/Rød 9 Sko til padel og tennis
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
1 200,-
-+
4 På lager

Break Shot 3 er en svært stabil skomodell til padel og tennis. Den flate sålen gir svært god kontakt med underlaget, og en god stabilitet.

Den unike overdelen gir høyeste nivå av mykhet og holdbarhet, samtidig som de gode pusteegenskapene opprettholdes.  

Wave-platens unike form sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen, hvor belastningen fordeler seg bort fra foten for en myk og behagelig løpsfølelse. I den mest utsatte delen av mellomsålen finner du U4icX-materiale som gir økt grad av komfort, demping og respons.

PoWnCe mellomsåle er et ekstremt lett mellomsålemateriale som gir utmerket komfort og elastisitet under raske bevegelser og løp. Spesialkonstruert diagonalt spor i midtfoten gir deg som padel eller tennisspiller muligheten til lynraske vendinger med maksimal.

Break Shot 3 har X10-gummi i den mest utsatte delen av yttersålen. Dette er den mest holdbare gummien Mizuno har utviklet, og sikrer ekstrem slitestyrke.

Produktdetaljer: 

  • Teknologier: Mizuno Wave, PoWnCe, X10, D-Flex Groove, 3D-Solid, U4icX, Premium Insock.
  • Perfekt for nybegynnere innen tennis og padel.
  • CC-såle

Produktinformasjon

Aktivitet
  • Padel
  • Tennis
Fargetekst White/Cherry Tomato/Moroccan Blue
Kjønn Herre