Velg visning:
Du har valgt:

Mizuno fotballsko

Mizuno fotballsko brukes av fotballspillere som er avhengig av ypperste kvalitet for å prestere sitt beste på kamp og trening. Hva er det som gjør at Sergio Ramos velger fotballsko fra Mizuno? Eller visekaptein på det norske fotballandslaget, Stefan Strandberg? Det finnes mange grunner til akkurat det, men den viktigste grunnen er passformen og skinnkvaliteten. Fotballsko i skinn former seg etter foten og gir en helt unik komfort. I tillegg er det meget slitesterkt materiale. Usikker på hvilke knotter du skal velge? Les vår miniguide i bunnen av denne siden.

Monarcida Neo II Select
10+ på fjernlager
1 100,-
Monarcida Neo II Select AG
10+ på fjernlager
1 100,-
Monarcida Neo II Select JR
10+ på fjernlager
900,-
Monarcida Neo II Select JR
10+ på fjernlager
900,-
Monarcida Neo II Select JR AS
10+ på fjernlager
900,-
Morelia Neo III Pro
10+ på fjernlager
1 700,-
Morelia Neo III Pro AG
10+ på fjernlager
1 700,-
Morelia Neo III ß Elite
10+ på fjernlager
2 300,-
Morelia Neo III ß Elite MIX
10+ på fjernlager
2 400,-

Hvordan velge riktig knotter på fotballsko?

Man kan rakst bli rådvill i jungelen av forkortelser som har som mål å beskrive hvilke knotter fotballskoene har. Her vil vi prøve å forklare de ulike begrepene slik at du kan ta riktig valg basert på hvilket underlag du skal bruke fotballskoene på. 

AS/TF - Grus/kunstgress

Fotballsko med AS/TF-knotter er designet for spill på grus og hardt underlag/kunstgress. Disse knottene er skånsomme for føttene på det harde underlaget. 

AG - Kunstgress

Fotballsko med AG-knotter er designet for spill på kunstgress. Disse knottene er litt mindre og mykere enn de knottene som brukes på naturgress. AG-såle har flere knotter for å tilpasse seg underlaget på en utmerket måte. 

FG/MD - Naturgress

Fotballsko med MD-knotter er designet for spill på naturgress og kunstgress. 

IN - Innendørs

Fotballsko med IN-såle er beregnet for spill innendørs. Dette gjenkjennes ved at yttersålen ikke har knotter i det hele tatt. Fotballsko med innendørssåle kan også brukes som gymsko eller andre idretter som utføres innendørs, gjerne parkett. 

Mix - naturgress

Fotballsko med mix-knotter er en blanding av faste knotter og skruknotter. Fotballsko med mix-knotter er laget for bruk på naturgress.