Wave Mirage 5  Neonoransje 4,5 Toppmodell til håndballspilleren Wave Mirage 5  Neonoransje 4,5 Toppmodell til håndballspilleren

Wave Mirage 5 Neonoransje 4,5

Toppmodell til håndballspilleren

Varenr: 344110
Alt. varenr: X1GA2350024,5
Rask, nyutviklet toppmodell for ambisiøse håndballspillere som ønsker maksimal kontakt med underlaget.
FargeNeonoransje
Wave Mirage 5  Neonoransje 4,5 Toppmodell til håndballspilleren
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
2 000,-
-+
Ikke på lager
3 på fjernlager (10-12 dagers levering)

Wave Mirage 5 har fått en ny og innovativ bootie-konstruksjon som gjør at skoen sitter perfekt ved å følge fotens konturer. Den nye konstruksjonen gir også maksimal kontakt med underlaget for god stabilitet.

Ved å kombinere PoWnCe og MIZUNO ENERZY i mellomsålen blir skoen svært responsiv, noe du vil ha stor glede av både i løpssituasjoner og i hopp/landingsfasen. Aggressiv D-Flex Groove yttersåle spesialdesignet for at du lynraskt skal opp i toppfart. 
Full-lengdes ventilasjonssystem i hele mellomsålen. I den mest utsatte delen av yttersålen har Mizuno benyttet sin mest slitesterke gummi for ekstra slitestyrke. Ekstra beskyttelse i forfot for beskyttelse av tær, samt øke slitestyrken til skoene.

Bærekraft

Som miljøsertifisert leverandør er Mizuno opptatt av å utvikle bærekraftige produkter. I arbeidet med Wave Mirage 5 har Mizuno benyttet resirkulerte materialer i en rekke komponenter for å redusere klimaavtrykket, uten å gå på bekostning av funksjon, komfort og slitestyrke.

Produktdetaljer

• Uttakbar innersåle av høy kvalitet.
• Vekt: 305 gram
• Teknologier: Mizuno Wave, MIZUNO ENERZY, DuraShield, DynamotionFit, Mizuno Intercool, PoWnCe, D-Flex Groove, XG Rubber og Removable Insock.

Produktinformasjon

Aktivitet
  • Håndball
  • Volleyball
Fargetekst Neon Flame/Black/Bolt 2 (Neon)
Kjønn Herre
Underlag Innendørs