Morelia Sala Elite IN Rød/Hvit 8 Innendørs toppmodell Morelia Sala Elite IN Rød/Hvit 8 Innendørs toppmodell Morelia Sala Elite IN Rød/Hvit 8 Innendørs toppmodell Morelia Sala Elite IN Rød/Hvit 8 Innendørs toppmodell

Morelia Sala Elite IN Rød/Hvit 8

Innendørs toppmodell

Varenr: 330328
Alt. varenr: Q1GA2210608
Toppmodell fra Mizuno til innebandy og futsal. Former seg etter foten for en perfekt passform og overlegen komfort. Godt grep under lynraske vendinger.
FargeRød/Hvit
Morelia Sala Elite IN Rød/Hvit 8 Innendørs toppmodell
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
1 400,-
-+
Ikke på lager
7 på fjernlager (10-12 dagers levering)

Er du på jakt etter den ultimate innendørsskoen som kombinerer lav vekt og smidighet med en naturlig barfotfølelse? Da har du kommet til rett sted. Morelia Sala Elite er designet for å gi deg den ultimate opplevelsen av frihet og komfort under dine innendørsaktiviteter.

Klassisk design, overlegen komfort

Med sitt klassiske design og myke demping, gir denne skoen en perfekt blanding av stil og funksjonalitet. Vi har nøye utvalgt materialer og designelementer for å sikre at hver bevegelse føles lett og komfortabel.

Premium skinnkvalitet

Høydepunktet i denne skoen er det eksepsjonelle K-skinnmaterialet. Kjent for sin holdbarhet, fleksibilitet og utrolig komfortable passform, noe som gjør denne skoen til et førstevalg for alle som verdsetter kvalitet.

Lett og fleksibel: Flex mellomsåle

Hjertet i denne skoen er vår innovative Flex mellomsåle. Denne spesielt utviklede mellomsålen gir en unik kombinasjon av fleksibilitet og støtte, noe som gjør hver bevegelse naturlig.

Produktdetaljer

  • Ultralett modell for maksimal bevegelsesfrihet.
  • Fleksibel Flex mellomsåle som tilpasser seg dine bevegelser.
  • Eksklusiv skinnkvalitet for en luksuriøs følelse og holdbarhet.
  • Myk demping for maksimal komfort på kamp og trening.
  • Perfekt for fotball og innebandy hvor komfort og smidighet er nøkkelen.

Produktinformasjon

Aktivitet
  • Fotball
  • Innebandy
Fargetekst High Risk Red/White/Silver
Kjønn Herre
Underlag Innendørs