Wave Neo Collection

Våre nye løpesko med høy ytelse og bærekraftige materialer

Den helt nye Wave Neo-kolleksjonen; en kompromissløs og bærekraftig nytelse for løperen som krever det absolutt beste! Oppskriften tar utgangspunkt i toppskoene Wave Rider Neo 2 og Wave Sky Neo 2. Med strenge krav og tydelige forventinger, har utviklere og designere gått sammen for å skape nåtidens drømmesko. Lett, responsive og svært behagelige, godt dempet sko, produsert gjennom bærekraftige prosesser av bærekraftig materiale. 

Wave Neo Ultra – når demping og komfort står øverst på ønskelisten. Wave Neo Wind – når ønsket sier kraft, respons og fart. 

WAVE NEO ULTRA

Wave Neo Ultra er den mykeste og mest komfortable løpeskoen som er utviklet av Mizuno frem til nå. For deg som kjenner Mizuno sine løpesko allerede så er dette en videreutvikling av bestselgeren Wave Sky Neo 2, som ble foretrukket blant mange blant annet for den gode dempingen. Wave Neo Ultra passer perfekt for deg som ønsker en bærekraftig løpesko med maksimal demping og komfort på asfalt, tredemølle og grus. 

WAVE NEO WIND

Wave Neo Wind er en myk og komfortabel løpesko for asfalt, tredemølle og grus. I utviklingen av modellen har fokuset på bærekraftige prosesser og materialer vært svært viktig, og vi i Mizuno er stolte over resultatet vi står med i dag. Modellen er en videreutvikling av toppmodellen Wave Rider Neo 2 med masse komfort, eksplosiv respons og milevis med løpeglede.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.