Velg visning:
Du har valgt:

Løpesko for dame og herre

Her finner du vårt brede utvalg av Mizuno løpesko til dame og herre. Vi leverer løpesko tilpasset alle, fra mosjonisten til elite- og konkurransenivå. Våre løpesko innehar unike teknologier for best mulig komfort og løpsfølelse. Wave teknologien i mellomsålen er den best kjente. Wave-platens form sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen. Belastningen fordeler seg bort fra foten for en mer myk og behagelig løpsfølelse. Bølgeplaten skaper også meget god stabilitet i hælpartiet ved å forhindre komprimering av mellomsålen i områder med stor belastning. Bruk gjerne filtrene nedenfor for å finne skoen som passer perfekt til deg.

Wave Rider GTX W Vanntett løpesko dame
Wave Rider GTX Vanntett løpesko herre
Wave Sky 7 Maks demping til herre
Wave Sky 7 Maks demping til herre

Om Mizuno løpesko

Mizuno løpesko er det ultimate valget for mosjonister og eliteløpere som ønsker løpesko av ypperste kvalitet. Mizuno sine løpesko er laget av førsteklasses materialer med innovative teknologier som bidrar til at du presterer ditt aller beste, uavhegig av om ditt viktigste løp er dørstokk-mila eller personlig rekord i maraton. 

 

I tillegg til at Mizuno løpesko kjennetegnes av kvalitet, er passform og komfort viktig for at du skal få en så komfortabel løpetur som mulig. Velger du en løpesko fra Mizuno kan du være trygg på at du har valgt en løpesko som gir deg myk og komfortabel demping tilpasset harde underlag som asfalt og tredemølle. 

 

Vår erfaring siden 1906 i kombinasjon med innovative teknologier og tidsriktig design gjør oss trygge på at du vil bli fornøyd med dine løpesko fra Mizuno.