Wave Exceed Tour 6 CC 10th Sort/Gull 7 Toppmodell tennis/padel Wave Exceed Tour 6 CC 10th Sort/Gull 7 Toppmodell tennis/padel Wave Exceed Tour 6 CC 10th Sort/Gull 7 Toppmodell tennis/padel Wave Exceed Tour 6 CC 10th Sort/Gull 7 Toppmodell tennis/padel

Wave Exceed Tour 6 CC 10th Sort/Gull 7

Toppmodell tennis/padel

Varenr: 353623
Alt. varenr: 61GC2478527
Lett, rask og komfortabel toppmodell for ambisiøse tennis- og padelspillere som ønsker å dominere spillet. Må oppleves!
FargeSort/Gull
Wave Exceed Tour 6 CC 10th Sort/Gull 7 Toppmodell tennis/padel
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
2 100,-
-+
Ikke på lager
8 på fjernlager (10-12 dagers levering)

For ambisiøse spillere som ønsker å ligge et skritt foran konkurrentene, presenterer vi nå en sko som virkelig setter fart på spillet. Denne fartsfremmende skoen er designet for å maksimere din ytelse på banen, med en lettvektskonstruksjon og avanserte funksjoner som forbedrer dine bevegelser og vendinger.

Med MIZUNO ENERZY NXT og MIZUNO ENERZY INNSOLE plassert ved forfoten, gir denne skoen deg den eksplosive starten og de raske vendingene du trenger for å dominere spillet. Den oppdaterte WAVE PLATEN omdanner din kraft til fart, slik at du kan utnytte hvert steg til det maksimale. I tillegg sørger det nye tunge-designet og Dyna-Eyelet Wrap for en komfortabel og tett passform, som omslutter foten perfekt.

Med denne skoen får du et raskere første steg takket være det nye funksjonelle materialet MIZUNO ENERZY NXT, kombinert med MIZUNO ENERZY INNSOLE. Den oppdaterte Wave-platen, med forlengelse kun på utsiden av forfoten og tilpasning av D-Flex Groove-designet, gir en utmerket stabilitet som umiddelbart omdanner kraft til fart, samt smidigere vri- og startbevegelser.

Med sin lave vekt og smidighet står denne skoen igjen som en ideell partner for den dynamiske spilleren fokusert på rask akselerasjon. Sålen er nøye utformet for å kombinere fleksibilitet med en stivhet som er skreddersydd for hurtighet, en unik kvalitet ved denne typen fartsfokuserte sko.

La Wave Exceed Tour 6 være ditt hemmelige våpen for å overgå konkurrentene med overlegen fart og ytelse.

Produktdetaljer:

  • Vekt: 330gram
  • Teknologier: Mizuno Wave, MIZUNO ENERZY, MIZUNO ENERZY NXT, D-Flex Groove, PoWnCe, 3D-SOLID, DuRubber.

 

Produktinformasjon

Aktivitet
  • Padel
  • Tennis
Fargetekst Iron Gate/Gold/Black
Kjønn Herre