Wave Daichi 8 W Rød/Hvit 3 Terrengsko med Vibram yttersåle Wave Daichi 8 W Rød/Hvit 3 Terrengsko med Vibram yttersåle Wave Daichi 8 W Rød/Hvit 3 Terrengsko med Vibram yttersåle Wave Daichi 8 W Rød/Hvit 3 Terrengsko med Vibram yttersåle

Wave Daichi 8 W Rød/Hvit 3

Terrengsko med Vibram yttersåle

Varenr: 352327
Alt. varenr: J1GK2471013

Løpesko for komfortable løpeturer på utfordrende underlag. Vibram yttersåle for forsteklasses grep på vått og tørt underlag.

FargeRød/Hvit
Wave Daichi 8 W Rød/Hvit 3 Terrengsko med Vibram yttersåle
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
2 000,-
-+
Ikke på lager
5 på fjernlager (10-12 dagers levering)

NB: Størrelsen på skoen er oppgitt i UK. Se størrelsestabell for mer informasjon.

Mizuno Wave Daichi 8 – den optimale løpeskoen for terrengløpere. Denne allsidige og nøytrale løpeskoen er spesielt utformet for deg som elsker å utforske stier og utfordrende terreng. Med Wave Daichi 8 kan du forvente en kombinasjon av komfortabel demping og eksepsjonelt grep, uansett underlag.

Overdel: Skoen har en slitesterk, vevd overdel som omslutter foten tett og komfortabelt. Dette sikrer både langvarig holdbarhet og en behagelig passform. En smart, liten lomme for oppbevaring av skolissene hindrer lissene i å feste seg i kvister eller steiner, noe som er essensielt i krevende terreng. Forsterkede områder rundt skolissene øker holdbarheten, en viktig faktor for terrengsko som ofte utsettes for tøff bruk.

Mellomsåle: Utrustet med MIZUNO ENERZY, et førsteklasses dempingsmateriale som strekker seg over hele mellomsålen, for å gi deg både demping og responsivitet. Wave-konstruksjonen, kombinert med EVA i to hardhetsnivåer, forbedrer stabiliteten uten å ofre dempingsevnen.

Yttersåle: Mizuno Wave Daichi 8 skilter med en Vibram-yttersåle, kjent for sitt enestående grep på både våte og tørre underlag. Dette gjør skoen ideell for variert og utfordrende terreng. Vibram Megagrip-sålen er ekstremt slitesterk, noe som sikrer en lang levetid for yttersålen.

Produktdetaljer:

  • Vekt: 245 gram.
  • Teknologier: Mizuno Wave, MIZUNO ENERZY, Vibram Megagrip, Vibram Traction Lug.
  • Ideell for variert terreng og tøffe forhold.

Med Wave Daichi 8 får du en løpesko som er like robust som den er komfortabel, og som sikrer maksimal ytelse i terreng. Utforsk stiene med tillit og stil!

Produktinformasjon

Aktivitet Løp
Fargetekst Hot Coral/White/Turbulence
Kjønn Dame
Pronasjon Nøytral
Underlag
  • Grus
  • Terreng