Wave Ultima 15 W Sort 4,5 Nøytral løpesko til dame Wave Ultima 15 W Sort 4,5 Nøytral løpesko til dame Wave Ultima 15 W Sort 4,5 Nøytral løpesko til dame Wave Ultima 15 W Sort 4,5 Nøytral løpesko til dame

Wave Ultima 15 W Sort 4,5

Nøytral løpesko til dame

Varenr: 352242
Alt. varenr: J1GD2418244,5
Wave Ultima 15 er en nøytral løpesko for komfortable løpeturer på asfalt, tredemølle og grus. Sesongens utgave er nyutviklet for enda bedre løpsopplevelse!
FargeSort
Wave Ultima 15 W Sort 4,5 Nøytral løpesko til dame
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
2 000,-
-+
Ikke på lager
10+ på fjernlager (10-12 dagers levering)

Ideell for nybegynnere og erfarne løpere

Wave Ultima 15 er den ideelle løpeskoen for både nybegynnere og erfarne løpere som søker en nøytral og komfortabel sko for løpeturer på asfalt, tredemølle og grus. Denne modellen er designet for å imøtekomme behovene til enhver løper, uavhengig av erfaring eller preferanse for underlag.

Overdel: pustende og komfortabel

Nyt følelsen av en pustende overdel som omslutter foten din tett og komfortabelt. Denne skoen tilbyr en perfekt passform som sikrer både komfort og støtte på hver løpetur, noe som gjør hver kilometer mer behagelig.

Mellomsåle: demping og respons i perfekt harmoni

Med Mizuno Enerzy, opplever du myk og behagelig demping med en eksplosiv respons. Mizuno Wave-teknologien er integrert for effektiv fremdrift og optimal vektbalansering, noe som sikrer en balansert og energisk løpsopplevelse.

Yttersåle: utviklet for å vare

Den slitesterke yttersålen er forsterket med X10, den mest slitesterke gummien utviklet av Mizuno, i hælpartiet. Dette gir ekstra holdbarhet der det trengs mest. Spesialdesignede flex-groper sikrer en smidig overgang fra hæl til tå, noe som forbedrer din naturlige løpsbevegelse.

Produktdetaljer:

  • Vekt: 240 gram
  • Drop: 12mm
  • Teknologier: Mizuno Wave, MIZUNO ENERZY, SmoothRide og X10.

 

 

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Aktivitet Løp
Fargetekst Black/Dubarry/Oyster Mushroom
Kjønn Dame
Pronasjon Nøytral
Underlag
  • Asfalt
  • Grus