Wave Lightning Z8 W Hvit/Lys blå 6 Lett og stabil innendørssko Wave Lightning Z8 W Hvit/Lys blå 6 Lett og stabil innendørssko Wave Lightning Z8 W Hvit/Lys blå 6 Lett og stabil innendørssko Wave Lightning Z8 W Hvit/Lys blå 6 Lett og stabil innendørssko

Wave Lightning Z8 W Hvit/Lys blå 6

Lett og stabil innendørssko

Varenr: 352096
Alt. varenr: V1GC2400356
Lett, rask og eksplosiv toppmodell for håndballspillere og volleyballspillere som ønsker overlegent grep, stabilitet og komfort på banen.
FargeHvit/Lys blå
Wave Lightning Z8 W Hvit/Lys blå 6 Lett og stabil innendørssko
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
2 050,-
-+
6 På lager
10+ på fjernlager (10-12 dagers levering)

Wave Lightning er en favoritt blant spillere i alle posisjoner på håndball- og volleyballbanen, og en av Mizuno sine mest solgte innendørsmodeller. Sesongens utgave er helt nyutviklet, og har det siste innen teknologi fra Mizuno, noe som gjør modellen optimalisert for at du skal spille din beste kamp noensinne.

Med Wave Lightning Z8 vil du oppleve den myke dempingen og aggressive responsen med MIZUNO ENERZY NXT i forfoten, i tillegg til MIZUNO ENERZY i mellomsålen. Du vil hoppe raskere og høyere enn noen gang med støtten fra den nye MIZUNO WAVE, i tillegg til den avrundede hæl-konstruksjonen. Alt dette uten å gå på bekostning av skoens vekt, som kun er 300 gram. Full-lengdes ventilasjonssystem i mellomsålen som reduserer varme og fuktighet inne i skoen.

X10, den mest holdbare gummien Mizuno har utviklet, i de deler av yttersålen som er mest utsatt for slitasje. DuraShield-teknologi i forfot som beskytter tærne, og forlenger skoenes holdbarhet i form av økt slitestyrke.

Produktdetaljer

  • Vekt: 250 gram
  • Teknologier: Mizuno Wave, MIZUNO ENERZY, DynamotionFit, Mizuno Intercool, DuraShield, D-Flex Groove, PoWnCe, XG Rubber, Removable Insock og MIZUNO ENERZY NXT.
  • Uttakbar innersåle med høy grad av komfort.

Produktinformasjon

Aktivitet
  • Håndball
  • Innebandy
  • Volleyball
Fargetekst White/Navy Peony/Peach Parfait
Kjønn Dame
Underlag Innendørs