Wave Skyrise 5 Sort/Hvit 9,5 Nøytral toppmodell til herre Wave Skyrise 5 Sort/Hvit 9,5 Nøytral toppmodell til herre Wave Skyrise 5 Sort/Hvit 9,5 Nøytral toppmodell til herre Wave Skyrise 5 Sort/Hvit 9,5 Nøytral toppmodell til herre

Wave Skyrise 5 Sort/Hvit 9,5

Nøytral toppmodell til herre

Varenr: 351670
Alt. varenr: J1GC2409049,5
Nøytral løpesko for en flytende løpsfølelse. Myk og komfortabel mellomsåle med god respons for milevis med løpeglede på asfalt, tredemølle og grus.
FargeSort/Hvit
Wave Skyrise 5 Sort/Hvit 9,5 Nøytral toppmodell til herre
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
2 100,-
-+
7 På lager
10+ på fjernlager (10-12 dagers levering)

NB: Størrelsen på skoen er oppgitt i UK. Se størrelsestabell for mer informasjon.

Mizuno Wave Skyrise 5 - Din ultimative løpspartner, oppgradert og lettere!

Opplev en ny standard innen løping med den nyeste Wave Skyrise 5 - en løpesko som raskt ble en favoritt, nå med betydelige oppgraderinger for å heve løpsopplevelsen til nye høyder!

Perfekt passform, lett og pustende

Den pustende Smooth Stretch Woven-overdelen tilpasser seg foten din perfekt, samtidig som den gir bred stretch for en eksepsjonell passform. Non-stretch-funksjonen sørger for at foten forblir stabilt plassert under løping.

Teknologisk overlegen

Lettere enn sine forgjengere, Wave Skyrise 5 bevarer de unike egenskapene som gjorde den elsket. FoamWave i mellomsålen gir økt stabilitet, mens Mizuno ENERZY-materialet i hele mellomsålen gir komfortabel demping og respons. Mizuno ENERZY CORE, det mykeste og mest responsive mellomsålematerialet, er strategisk plassert i hælpartiet for en myk, komfortabel følelse og eksplosiv respons. Økt slitestyrke i den mest utsatte delen av yttersålen gir lengre levetid.

Bærekraft

Resirkulerte materialer brukes i flere komponenter for å redusere klimaavtrykket uten å kompromittere funksjon, komfort eller slitestyrke.

Produktdetaljer:

• Vekt: 280 gram
• Drop: 8mm
• Teknologier: Mizuno Wave, MIZUNO ENERZY, MIZUNO ENERZY CORE, SmoothRide, X10 og Smooth Stretch Woven
• Gusset-Tongue konstruksjon
• Internal Toe Cap
• Snug Heel Fit

Produktinformasjon

Aktivitet Løp
Fargetekst Black/White/Cayenne
Kjønn Herre
Pronasjon Nøytral
Underlag
  • Asfalt
  • Grus