Merino Wool H/Z Sort S Half Zip med merinoull Merino Wool H/Z Sort S Half Zip med merinoull

Merino Wool H/Z Sort S

Half Zip med merinoull

Varenr: 347280
Alt. varenr: A2GAA65009S
Treningsgenser med Merinoull og Breath Thermo-teknologi for kalde høst- og vinterdager. Passer like fint som innerste lag på løpeturen som skituren.
FargeSort
Merino Wool H/Z Sort S Half Zip med merinoull
Str.
S
Størrelsesguide
1 100,-
-+
1 På lager

Merino Wool H/Z holder deg varm og komfortabel ved å kombinerer Breath Thermo-teknologi og merinoull. Genseren passer utmerket som innerste lag, for eksempel på ski- eller løpeturer høst og vinter.

Merinoull er kjent for sin evne til å regulere kroppstemperaturen. Det fungerer som et naturlig isolasjonslag, og det kan holde deg varm når det er kaldt og kjølig når det er varmt. Dette gjør det ideelt for all slags vær. Merinoull er også i stand til å absorbere fuktighet uten å føles vått. Dette bidrar til å holde deg tørr og komfortabel, spesielt når du svetter.

Breath Thermo-teknologien er vevd inn i stoffet, der hovedfunksjonen er at når man trener og produserer fuktighet, så vil Breath Thermo-materialet produsere ekstra varme som føres tilbake til kroppen.

Merino Wool Crew har stretegiske ventilasjonspaneler som sikrer god ventilasjon. BlindSTitch-konstruksjon gir økt komfort, da det ikke skapes friksjon mellom plagget og huden. Genseren har god stretch, noe som sikrer god bevegelighet på dine aktiviteter.

Slik vasker du produktet

Produktet vaskes for seg selv på 30C. Unngå bruk av tørketrommel.

Produktdetaljer

•Materialer:
Body: 63% polyester, 25% ull, 7% nylon og 5% polyacrylate.
•Panel: 94% polyester, 6% elasthane.
•Teknologier: Breath Thermo, Blindstitch og DynamotionFit.
•Glidelås i hals for bedre temperaturregulering.
•Runbird-logo på venstre bryst.

Produktinformasjon

Aktivitet Friluft
Fargetekst Black
Kjønn Herre