Release Sweat Jacket Sort M Hettejakke i bomullsblanding Release Sweat Jacket Sort M Hettejakke i bomullsblanding Release Sweat Jacket Sort M Hettejakke i bomullsblanding

Release Sweat Jacket Sort M

Hettejakke i bomullsblanding

Varenr: 346780
Alt. varenr: K2GCA50109M

Komfortabel hettejakke til fritidsbruk for en sporty og trendy look. Stilrent design gjør den lett å kombinere med resten av antrekket!

FargeSort
Release Sweat Jacket Sort M Hettejakke i bomullsblanding
Str.
M
L
Størrelsesguide
1 100,-
-+
2 På lager

Release Sweat Jacket er en hettejakke laget i en komfortabel blanding av polyester og bomull. Den har børstet innside, noe som gjør den ekstra komfortabel. Ribbestrikk i livet og på ermene gjør at den sitter perfekt. Jakken har et stilrent design som gjør den lett å kombinere med resten av favorittantrekket. Den er også meget anvendelig, da den passer til de fleste anledninger og årstider.

To praktiske sidelommer for oppbevaring. Hetten er perfekt når du vil beskytte deg mot vær og vind. Strammesnorer gjør at hetten sitter perfekt på hodet.

Her får du en jakke som passer like fint til hverdags som til- og fra trening for en sporty look. Utmerket på høst og vinter, men også på kjølige sommerkvelder.

Bærekraft

Som miljøsertifisert bedrift er Mizuno opptatt av å stadig utvikle produkter som er mere bærekraftige. Release Sweat Jacket er laget av minst 50% resirkulerte polyester-fibre.

Produktdetaljer

  • Standard passform - følger kroppens konturer, uten å være til hinder for bevegelse.
  • Lekre kontrastfarger på skuldrene.
  • Runbird-logo på venstre bryst.
  • To åpne lommer på sidene.
  • Strammesnor til hette.
  • Børstet innside for økt komfort.
  • Materialer: 65% polyester, 35% bomull.

 

Produktinformasjon

Aktivitet Fritid
Fargetekst Black
Kjønn Herre