Wave Lightning Z7 W Rosa/Hvit 6,5 Lett og stabil innendørssko Wave Lightning Z7 W Rosa/Hvit 6,5 Lett og stabil innendørssko

Wave Lightning Z7 W Rosa/Hvit 6,5

Lett og stabil innendørssko

Varenr: 343808
Alt. varenr: V1GC2200066,5
Rask og eksplosiv innendørsmodell for deg som tar de raskeste vendingene og verdsetter overlegent grep og stabilitet på kamp og trening.
FargeRosa/Hvit
Wave Lightning Z7 W Rosa/Hvit 6,5 Lett og stabil innendørssko
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
2 000,-
-+
2 På lager

NB: Størrelsen på skoen er oppgitt i UK. Se størrelsestabell for mer informasjon.

Wave Lightning Z7 passer for spillere i alle posisjoner på håndballbanen og volleyballbanen, og er en av Mizuno sine mest solgte innendørsmodeller. MIZUNO ENERZY dempingsmateriale i forfoten for en myk og komfortabel landing med eksplosiv respons. MIZUNO ENERZY innersåle for ytterligere økt komfort. Nyutviklet overdel som puster godt og gir økt komfort og stabilitet.

Full-lengdes Wave-plate sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen. Belastningen fordeler seg bort fra foten for en mer myk og behagelig løpsfølelse. U4icX mellomsålemateriale i de deler som er størst utsatt for belastning i løpssteget, noe som gir enda større grad av komfort og demping.

Den avrundede hælen er optimalisert for lynraske vendinger i alle retninger. Half-bootie overdel med intergrerte snørehull for en ekstra tett- og komfortabel passform uten trykkpunkt. Fullengdes ventilasjonssystem som reduserer varme og fuktighet inne i skoene, noe som føltes svært komfortabellt både på kamp- og trening. SR Touch i forfoten, et avansert støtdempende materiale, absorberer støt og holder overgangen smidig og rask.

Produktdetaljer:

  • Vekt: 245 gram
  • Overdel: DynamotionFit, AIRmesh,
  • Mellomsåle: Mizuno Wave, MIZUNO ENERZY og Mizuno Intercool.
  • Yttersåle: D-Flex Groove og XG Rubber.

Produktinformasjon

Aktivitet
  • Håndball
  • Volleyball
Fargetekst Candy Coral/Black/Bolt 2 (Neon)
Kjønn Dame
Underlag Innendørs