Wave Rebellion Sonic W Hvit/Rosa 4,5 Sko til intervaller og konkurranse Wave Rebellion Sonic W Hvit/Rosa 4,5 Sko til intervaller og konkurranse Wave Rebellion Sonic W Hvit/Rosa 4,5 Sko til intervaller og konkurranse Wave Rebellion Sonic W Hvit/Rosa 4,5 Sko til intervaller og konkurranse

Wave Rebellion Sonic W Hvit/Rosa 4,5

Sko til intervaller og konkurranse

Varenr: 335454
Alt. varenr: J1GD2330724,5

Løper du intervaller eller ønsker å forbedre tiden din i neste konkurranse? Bli kjent med Wave Rebllion Sonic, spesialdesignet for fart!

FargeHvit/Rosa
Wave Rebellion Sonic W Hvit/Rosa 4,5 Sko til intervaller og konkurranse
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
1 800,-
-+
2 På lager

Vårt team med løpseksperter fikk i oppgave å utvikle morgendagens løpesko bygget for fart og personlige rekorder. Etter år med testing og utvikling er vi stolte over å kunne presentere Wave Rebellion Sonic, spesialutviklet for deg som løper intervaller og ønsker å forbedre tiden din i løp og konkurranser.

Overdel

Wave Rebellion Sonic har en pustende overdel som sitter tett og komfortabelt på foten for perfekt passform.

Mellomsåle

Mizuno ENERZY materiale i øvre del av mellomsålen legger alt til rette for løping i høy hastighet ved å gi optimal demping og stabilitet. Forlenget Wave-plate helt frem til forfot for førsteklasses respons.

Yttersåle

X10, Mizuno sin mest holdbare gummi, i den mest utsatte delen av yttersålen for premium slitestyrke. Spesialdesignede flex-spor i yttersålen for mest mulig smidig overgang fra hæl til tå.

Bærekraft

Mizuno har et sterkt fokus på å gjøre alle sine produkter mer bærekraftige, både ved å bruke miljøvennlige materialer og prosesser, uten at det går på bekostning av den velkjente kvaliteten. Wave Rebellion Sonic er laget med mer enn 90% resirkulert materiale i overdelen og plantebasert Wave-plate. Vann-besparende prosess for fremstilling av tekstil i overdel.

Produktdetaljer:

  • Vekt: 220 gram
  • Drop: 8mm
  • Premium innersåle for maksimal komfort.

Produktinformasjon

Aktivitet Løp
Fargetekst White/807 C/Blue Ashes
Kjønn Dame
Pronasjon Nøytral
Underlag
  • Asfalt
  • Grus