Wave Rebellion Flash Hvit/Oransje 7 Til konkurranse og intervaller Wave Rebellion Flash Hvit/Oransje 7 Til konkurranse og intervaller Wave Rebellion Flash Hvit/Oransje 7 Til konkurranse og intervaller Wave Rebellion Flash Hvit/Oransje 7 Til konkurranse og intervaller

Wave Rebellion Flash Hvit/Oransje 7

Til konkurranse og intervaller

Varenr: 335411
Alt. varenr: J1GC2335017
Wave Rebellion Flash er en rask løpesko for deg som ønsker å løpe raskt og komfortabelt i konkurranse og på intervaller.
FargeHvit/Oransje
Wave Rebellion Flash Hvit/Oransje 7 Til konkurranse og intervaller
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
2 400,-
-+
Ikke på lager
2 på fjernlager (10-12 dagers levering)

Vårt team med løpseksperter fikk i oppgave å utvikle morgendagens løpesko bygget for fart og personlige rekorder. Etter år med testing og utvikling er vi stolte over å kunne presentere Wave Rebellion Flash, spesialutviklet for deg som skal løpe raskt på konkurranser og intervaller.

Overdel

Wave Rebellion Flash har en tynn, lett og pustende overdel som sitter tett og komfortabelt på foten for en perfekt passform.

Mellomsåle

Mellomsålen er designet for høy grad av komfort, uten at det skal gå på bekostning av vekt.  Glassfiberforsterket Wave-plate i kombinasjon med Mizuno ENERZY Lite og en avstivet konstruksjon gir en effektiv kraftoverføring som skaper aggressiv fremdrift.

Yttersåle

Lett G3 yttersåle designet for fart. Griper godt på de fleste underlag og har god slitestyrke.

Bærekraft

Mizuno har et sterkt fokus på å gjøre alle sine produkter mer bærekraftige, både ved å bruke miljøvennlige materialer og prosesser, uten at det går på bekostning av den velkjente kvaliteten. Wave Rebellion Flash er laget med en plantebasert Wave-plate (Pebax Rilsan®) og mer enn 90% resirkulert materiale i overdelen.

Produktdetaljer:

  • Vekt: 230 gram.
  • Drop: 8mm
  • Teknologier: Mizuno Wave, Mizuno ENERZY, Mizuno ENERZY Lite, AIRmesh og G3 yttersåle.

Produktinformasjon

Aktivitet Løp
Fargetekst White/Silver/Light Orange
Kjønn Herre
Pronasjon Nøytral
Underlag
  • Asfalt
  • Grus