Wave Rebellion Pro W Hvit/Rosa 4 Med karbon og MIZUNO ENERZY+ Wave Rebellion Pro W Hvit/Rosa 4 Med karbon og MIZUNO ENERZY+ Wave Rebellion Pro W Hvit/Rosa 4 Med karbon og MIZUNO ENERZY+ Wave Rebellion Pro W Hvit/Rosa 4 Med karbon og MIZUNO ENERZY+ Wave Rebellion Pro W Hvit/Rosa 4 Med karbon og MIZUNO ENERZY+ Wave Rebellion Pro W Hvit/Rosa 4 Med karbon og MIZUNO ENERZY+

Wave Rebellion Pro W Hvit/Rosa 4

Med karbon og MIZUNO ENERZY+

Varenr: 335399
Alt. varenr: J1GD2317214

Lynrask løpesko som passer for erfarne løpere som jakter personlige rekorder. Unik konstruksjon med Smooth Speed Assist for at du skal raskest mulig frem.

FargeHvit/Rosa
Wave Rebellion Pro W Hvit/Rosa 4 Med karbon og MIZUNO ENERZY+
Str. sko (UK)
4
Størrelsesguide
2 950,-
-+
3 På lager

NB: Størrelsen på skoen er oppgitt i UK. Se størrelsestabell for mer informasjon. Denne modellen oppleves som noe mindre i størrelsen enn andre Mizuno-modeller. Vi anbefaler å hensynta dette når du bestiller.

Vårt team med løpseksperter fikk i oppgave å utvikle morgendagens løpesko bygget for fart og personlige rekorder. Etter år med testing og utvikling er vi stolte over å kunne presentere Wave Rebellion Pro, spekket med Mizuno sine mest anerkjente teknologier. Denne modellen passer for erfarne løpere som skal delta i konkurranser og løpe intervaller. Perfekt for deg med ambisjoner om å løpe maraton under 2.5 timer.

Overdel

Wave Rebellion Pro har en tynn overdel med ekstreme pusteegenskaper for å oppnå maksimal ventilasjon og komfort. Overdelen er svært lett og sitter tett og komfortabelt på foten fra første tråkk. Slanket tungekonstruksjon for økt presisjon mot foten. 90% av overdelen er laget i resirkulert materiale, uten at det går på bekostning av kvalitet, funksjon og vekt.

Mellomsåle

Det er i mellomsålen og forfoten magien skjer. De unike kombinasjonene av karbon og Mizuno ENERZY Lite+ for høyeste grad av respons, effektivitet og demping. Smooth Speed Assist i forfot sørger for en smidig overgang fra hæl-til tå. Uttakbar innersåle i høy kvalitet for økt komfort.

Yttersåle

Wave Rebellion Pro har en G3 yttersåle spesialdesignet for godt grep i høy hastighet. Forfoten er konstruert for økt trekkraft, mens senter av yttersålen er designet for myke landinger. Yttersålen gir et svært godt grep uten at det går på bekostning av vekten.

Bærekraft

Mizuno har et sterkt fokus på å gjøre alle sine produkter mer bærekraftige, både ved å bruke miljøvennlige materialer og prosesser, uten at det går på bekostning av den velkjente kvaliteten. Wave Rebellion Pro er laget med en plantebasert Wave-plate (Pebax Rilsan®)

Produktdetaljer:

  • Vekt: 180 gram
  • Drop: 4.5 mm
  • Teknologier: Mizuno Wave, Mizuno ENERZY Lite, Mizuno ENERZY Lite+, Premium Insock, AIRmesh, SmoothRide, G3 Outsole.
  • Oppleves som noe små i størrelsene.

 

 

 

 

Produktinformasjon

Aktivitet Løp
Fargetekst White/Silver/807 C
Kjønn Dame
Pronasjon Nøytral
Underlag
  • Asfalt
  • Grus