Wave Sky 6 W Sort 5,5 Maksimal demping og respons Wave Sky 6 W Sort 5,5 Maksimal demping og respons Wave Sky 6 W Sort 5,5 Maksimal demping og respons Wave Sky 6 W Sort 5,5 Maksimal demping og respons Wave Sky 6 W Sort 5,5 Maksimal demping og respons

Wave Sky 6 W Sort 5,5

Maksimal demping og respons

Varenr: 326406
Alt. varenr: J1GD2202225,5
Nøytral toppmodell til mengdetrening på asfalt, grus og tredemølle. Favoritt blant løpere som ønsker maksimal demping, komfort og respons.
FargeSort
Wave Sky 6 W Sort 5,5 Maksimal demping og respons
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
2 200,-
-+
9 På lager

NB: Størrelsen på skoen er oppgitt i UK. Se størrelsestabell for mer informasjon.

Wave Sky 6 har en nyutviklet overdel som gir enda bedre passform og komfort uten å forhindre løpseffektiviteten. Laserkuttede pustehull sikrer optimal ventilasjon. Tett og komfortabel passform hvor overdelen beveger seg i takt med fotens bevegelser.

MIZUNO ENERZY Core i hele mellomsålen gir høyeste grad av demping og respons. MIZUNO ENERZY-skum i hele bunnen av mellomsålen forbedrer dempingen og responsen ytterligere. Mizuno Wave-teknologi øker stabiliteten uten at det går på bekostning av dempingen. To ulike bølgestrukturer gir en jevn og fin løpsfølelse.
Yttersålen har spesialdesignede flex-spor som utgjevner belastningen i forfot, og bidrar til perfekt fraspark inn i ditt neste løpssteg. X-10-gummi i den mest utsatte delen av hælpartiet for ekstrem slitestyrke.

Produktdetaljer:

  • Overdel: DynamotionFit, AeoroHug
  • Mellomsåle: Mizuno Wave, MIZUNO ENERZY, MIZUNO ENERZY Core, SmoothRide, U4icX
  • Yttersåle: X10
  • Drop: 8mm
  • Vekt: 265 gram

Bærekraft:

Mizuno er opptatt av å utvikle bærekraftige produkter. I arbeidet med Wave Sky 6 har Mizuno benyttet resirkulerte materialer i en rekke komponenter for å redusere klimaavtrykket, uten å gå på bekostning av funksjon, komfort og slitestyrke. 

Produktinformasjon

Aktivitet Løp
Fargetekst Black/Quicksilver/Hot Coral
Kjønn Dame
Pronasjon Nøytral
Underlag
  • Asfalt
  • Grus