Wave Rider 25 Jr Rosa/Sølv 4 Bestselger til junior Wave Rider 25 Jr Rosa/Sølv 4 Bestselger til junior Wave Rider 25 Jr Rosa/Sølv 4 Bestselger til junior Wave Rider 25 Jr Rosa/Sølv 4 Bestselger til junior

Wave Rider 25 Jr Rosa/Sølv 4

Bestselger til junior

Varenr: 315925
Alt. varenr: K1GC2133054
Den mest solgte løpeskoen til barn! Slitesterk modell med myk og komfortabel demping som sikrer maksimal komfort under løp, lek og aktivitet.
FargeRosa/Sølv
Wave Rider 25 Jr Rosa/Sølv 4 Bestselger til junior
Str. sko (UK) - barn
Størrelsesguide
540,-900,-Kampanjepris
Veil.900,-
-+
6 På lager

NB: Størrelsen på skoen er oppgitt i UK. Se størrelsestabell for mer informasjon.

Noe av det viktigste du skal tenke på når du skal kjøpe sko til barna, er at skoene skal være behagelige å ha på. Når skoene sitter godt på foten gjør dette at foten er mer stødig. Siden de fleste barn er svært aktive er det også lurt å velge sko med god ventilering.

Wave Rider 25 til junior har Mizuno Enerzy-teknologi i den delen av skoen som er mest utsatt for belastning og støt, nemlig hæl-partiet. Dette i kombinasjon med Wave-konstruksjonen sikrer at barnet får den nødvendige demping og stabilitet som trengs gjennom lange og aktive dager.

Modellen har strategisk plasserte mesh-felt som sørger for optimal ventilasjon og komfort. X10-gummi i den mest utsatte delen av yttersålen for ekstra slitestyrke.

Produktdetaljer:

  • Vekt: 174 gram
  • Drop: 9mm
  • Teknologier: Mizuno Wave, Mizuno ENerzy, DynamotionFit, AIRmesh, SMoothRide og X10

Produktinformasjon

Aktivitet Løp
Fargetekst Pink Peacock/Silver/Lavendar Lustre
Kjønn Junior
Pronasjon Nøytral
Underlag
  • Asfalt
  • Grus