På jakt etter VM- gull for Norge

Drømmen har alltid vært der. Håpet lever. Troen er sterk. Og oppkjøringen har vært godt. Espen Lie Hansen og Håndballgutta er klar for VM! Når dommeren blåser kampen i gang fredag 11. januar byttes Gullrekka på NRK med håndball fra Herning. Norge møter Tunisia! Espen Lie Hansen forteller om god stemning i gruppa.

«Vi har store muligheter til å nå en semifinale. Kommer vi dit kan alt skje, og selvsagt vil vi vinne!»

Landslags-veteran med konkurranseinstinkt

Til tross for sine 29 år regnes han som veteran på landslaget etter 10 år med flagget på brystet. Fortsatt like motivert. Fortsatt like sulten. Espen Lie Hansen har spilt håndball på øverste nivå i Danmark, Frankrike, Tyskland og Østerrike. Etter Champions League-finalen med Nantes i 2018 gikk tankene til hjemlandet. Når sommeren kommer vender han nesen hjem til Drammen og Norge, men før den tid drømmer han altså om å bli Verdensmester med landslaget. 

Espen har et høyt konkurranseinstinkt. Også på hjemmebane! Kjæresten begynner å gå lei at det skal konkurreres om alt. Hun irriterer seg i det minste over at jeg stort sett stikker av med seieren, ler Espen mellom pauser i VM-optimaliseringen. I et forsøk på å bli kjent kan han nesten virke irriterende positiv. Det eneste vi har å ta han på er hans forkjærlighet til Pepsi Max. Men det finnes vel verre synder.

Når handballkarrieren er over er det ikke slutt på drømmene. Espen Lie Hansen vil bli brannmann. Med 196 centimeter på strømpelesten og 108 kilo med muskler er det trolig med enn katter som vil reddes fra den kanten.

Mizuno som førstevalg

Mizuno har vært førstevalget i en årrekke. «De siste 6-7 årene har min soleklare favoritt vært Wave Lightning:

Med den nye Momentum-modellen er det umulig å skille. Jeg bytter stort sett jevnlig, så får føttene mine ulik belastning. Helt råe sko!»:

Med 108 kilo muskler og landslagskollegaer med like stor tenning, kan Tunsia og resten av håndballverdenen vente seg et sjokk! Vi i Mizuno har funnet frem flaggene og varmet opp jubelbrølet.

Lykke til!


Mizuno anbefaler disse nyhetene

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.