Tre friidrettsutøvere fra IK Tjalve tester Mizuno løpejakker. 

Tre friidrettsutøvere fra Idrettsklubben Tjalve har fått i oppdrag å teste to av Mizuno sine løpejakker . Utøverne satser alle tresteg som innebærer at de trener mye løp, sprint, spenst og styrke. Jakkene er blitt brukt både ute og inne og testet på ulike treningsøkter. Her er deres ærlige tilbakemeldinger og anbefalinger. 

Aero Jacket (1100 kr): 

Elise: 
Aero Jacket fungerer godt til både ute- og innendørstrening da den beskytter mot vind og vann. Lettere jakke finner du trolig ikke, noe som gjør at den ikke hindrer bevegelse og du føler at du løper uten jakke – noe jeg liker veldig godt. Jeg har selv brukt jakken mest til oppvarming og rolige drag, men synes at den fungerer til alt av aktivitet da du ikke føler at den er i veien for deg. Jakken kan tilpasses ulike værforhold ved at den kan brukes over t-skjorte inne, men også med ull under ute på kjøligere dager. Den puster godt og du føler deg isolert uten at det blir klamt. Den blir litt for kald på de kjøligste vinterdagene, og jeg ville da heller gått for Mizuno Thermal Charge BT JK. Den er også svært lett å ta med seg da du kan pakke den inn i sitt eget erme. Jeg liker også godt at den ikke har hette eller lommer da jeg med sånne lette jakker ikke har behov for dette. Den finnes i både svart og lilla, men personlig liker jeg den spreke lillafargen best. 

Skaff deg en lilla Aero Jacket! 

Terningkast: 5 

Elias: 
Jeg er veldig fornøyd med Aero Jacket siden den er lett og ikke hindrer bevegelse under trening. For meg er det viktig at jakken ikke er til bry når jeg trener, noe denne ikke er. Jeg har testet jakken til jogging og oppvarming før styrketrening og liker at den holder deg ganske varm selv om den er veldig tynn. Den beskytter litt mot vind, men ville ikke brukt denne ute om vinteren da jeg tror at den lett kunne blitt for kald. Den sitter ganske tett på kroppen, men jeg opplever at det fortsatt er god plass til en genser eller ull under likevel. Jeg liker godt at den er svart i fargen slik at den passer til mye. 

God jakke til oppvarming, men litt kald på de kjøligste dagene.

Terningkast: 5

Hedda: 

Dette er en jakke som føles lett og behagelig på kroppen, beskytter mot vind slik at du ikke blir kald, men er også tynn nok til at du ikke blir for varm av å løpe med den. Jakken har ingen hette som jeg ser på som et pluss da jeg føler den blir mer i veien enn til nytte på en så lett jakke. Jeg liker godt fargen på jakken, noe som gjør den litt mer spesiell samtidig som at lilla passer til mye annet. Lillafargen er ikke for mørk, men gir en spenstig farge på overkroppen. Jeg liker at det er refleksdetaljer slik at man kan synes i mørket hvis man skal løpe langs veien for eksempel. Minus på denne jakken er at den kan klistre seg litt til kroppen hvis man blir veldig svett og har kun t-skjorte under, og at jeg synes at prisen er litt høy for hvor tynn den er. 

God mellomvarm jakke som ikke er i veien for løpetreningen! 

Terningkast: 4

Mizuno Thermal Charge BT JK (1400 kr): 

Elise: 
Denne jakken varmer godt og passer perfekt til kalde høst- eller vinterdager. Den er stivere i stoffet enn Aero Jacket, men føles likevel fleksibel og behagelig på kroppen. Den puster godt ved at den har tynnere stoff under armene og andre steder hvor man svetter mer. Jeg synes at den sitter fint på kroppen og liker at den er litt lengre bak enn fremme slik at den varmer litt mer her. Den har også et materiale som holder deg varm på de store muskelgruppene, noe man merker når man begynner å trene. Den isolerer godt rundt de musklene du bruker når du trener. Stort pluss at den har lommer med glidelås, og at den har hull til tomlene på ermene. Denne jakken har også hette slik at du kan beskytte deg enda mer for vær og vind dersom det skulle være nødvendig. Jakken finnes i svart og rød/rosa, og personlig synes jeg at den rosa fargen er skikkelig fresh. 

God investering til løping ute! 

Terningkast: 6

Elias:
Denne jakken har jeg sett etter lenge! Den sitter godt på kroppen og er veldig behagelig å bruke. Jeg liker jakken godt som et slags ytterskall som skal jobbe sammen med klærne du har under for å holde deg varm. Personlig er jeg ikke noe glad i jakker med padding som blir tykke og ubevegelige når du skal trene. Denne jakken er det motsatte og beholder mye fleksibilitet ved at den ikke er for tykk og fortsatt holder varmen godt. Den beskytter også bra mot vind og vann, og jeg kommer nok til å bruke den gjennom hele året. Både på varmere dagen over bare en t-skjorte, men også om vinteren med ullgenser under. En annen fordel er at den har lommer som gjør at jeg kan ha mobilen her mens jeg trener ute. 

Veldig bra jakke for å holde varmen, men også beholde mye fleksibilitet når du trener! 

Terningkast: 6

Hedda: 
En god og fin jakke som holder deg varm. Den holder godt på varmen når det er mye vind og kaldt ute. Jeg synes at det er praktisk at den har lommer siden jeg ofte har med meg ting jeg vil oppbevare på meg når jeg trener ute. Jeg liker ikke så godt hette på løpejakker, fordi jeg føler at de kan bli tunge og i veien for løpingen min. Jeg kan derimot bruke hetten når jeg skal bruke jakken på gåturer eller til når det plutselig begynner å regne når man trener ute. Jakken passer godt til bruk om høsten, men også vinteren dersom du har superundertøy under. Den er ikke tykk nok til å løpe med på de kaldeste dagene uten noe varmere under. Passformen er veldig fin og fremhever de kvinnelige formene. Rosafargen liker jeg også godt da den blir litt mer synlig, passer til mye annet, og er en fin nyanse av rosa. 

Veldig fin og varm jakke til bruk på høsten, men også til vinteren med noe varmere under.  

Terningkast: 5


Mizuno anbefaler disse nyhetene

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.