Wave Rider 28 W Hvit/Blå 5 Ny utgave av bestselgeren! Wave Rider 28 W Hvit/Blå 5 Ny utgave av bestselgeren! Wave Rider 28 W Hvit/Blå 5 Ny utgave av bestselgeren! Wave Rider 28 W Hvit/Blå 5 Ny utgave av bestselgeren! Wave Rider 28 W Hvit/Blå 5 Ny utgave av bestselgeren!

Wave Rider 28 W Hvit/Blå 5

Ny utgave av bestselgeren!

Varenr: 358577
Alt. varenr: J1GD2403215
Nyt en oppdatert utgave av den nøytrale bestselgeren, designet for mengdetrening på asfalt, mølle og grus. Denne må oppleves!
FargeHvit/Blå
Wave Rider 28 W Hvit/Blå 5 Ny utgave av bestselgeren!
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
2 100,-
-+
2 På lager
10+ på fjernlager (10-12 dagers levering)

NB: Størrelsen på skoen er oppgitt i UK. Se størrelsestabell for mer informasjon.

Wave Rider 28 - den perfekte løpeskoen for mengdetrening.

Nye oppdateringer for enda bedre løpsopplevelse

I 27 år har Wave Rider vært en favoritt blant løpere, og den nye versjonen skuffer ikke. Sesongens utgave har en rekke oppdateringer som gjør skoen lettere, mykere, mer responsiv og mer komfortabel enn noen gang.

Komfortabel og pustende overdel

Overdelen i ett stykke Jaquard Air Mesh gir høy pusteevne og sitter tett og komfortabelt på foten. Med slitesterk konstruksjon og ingen sømmer i forfoten, vil du oppleve mindre irritasjon og en bedre passform takket være den forbedrede tungekonstruksjonen.

Myk demping og god respons

Mellomsålen med MIZUNO ENERZY NXT-teknologi gir myk og komfortabel demping kombinert med enestående respons. Dette miljøvennlige materialet, sammen med Mizunos velkjente Wave-plate, sikrer den ultimate løpsopplevelse på alle typer underlag.

Slitesterk yttersåle

Yttersålen er laget av slitesterkt materiale for lang holdbarhet, og de mest utsatte områdene er forsterket med X10-gummi, den mest holdbare gummien fra Mizuno. Myk og komfortabel innersåle i høykvalitets-materiale. 

Bærekraftige materialer

Som miljøsertifisert leverandør er Mizuno opptatt av å utvikle bærekraftige produkter. I arbeidet med Wave Rider 28 har Mizuno benyttet resirkulerte materialer i en rekke komponenter for å redusere klimaavtrykket, uten å gå på bekostning av funksjon, komfort og slitestyrke.

Produktdetaljer

  • Vekt: 240 gram
  • Drop: 12 mm
  • Teknologier: Mizuno Wave, MIZUNO ENERZY NXT, MIZUNO ENERZY, SmoothRide, Premium Insock.

Produktinformasjon

Aktivitet Løp
Fargetekst White/Mugen Blue/River Blue
Kjønn Dame
Pronasjon Nøytral
Underlag
  • Asfalt
  • Grus