Wave Equate 8 W Sort/Grå 4 Løpesko med ekstra støtte Wave Equate 8 W Sort/Grå 4 Løpesko med ekstra støtte Wave Equate 8 W Sort/Grå 4 Løpesko med ekstra støtte Wave Equate 8 W Sort/Grå 4 Løpesko med ekstra støtte

Wave Equate 8 W Sort/Grå 4

Løpesko med ekstra støtte

Varenr: 352377
Alt. varenr: J1GD2448234
Med Mizuno ENERZY i mellomsålen og dobbel vifteformet Wave-plate ligger alt til rette for en komfortabel løpetur for både nybegynnere og erfarne.
FargeSort/Grå
Wave Equate 8 W Sort/Grå 4 Løpesko med ekstra støtte
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
1 750,-
-+
Ikke på lager
8 på fjernlager (10-12 dagers levering)

NB: Størrelsen på skoen er oppgitt i UK. Se størrelsestabell for mer informasjon.

Wave Equate 8 er den ideelle løpeskoen for deg som søker ekstra støtte, komfort og stabilitet på dine løpeturer, enten det er på asfalt, grus eller tredemølle. Denne skoen er et førstevalg for både nybegynnere og erfarne løpere, takket være dens allsidighet og høye ytelse.

Denne sesongen har Wave Equate fått ny og forbedret overdel for enda bedre passform og komfort.. Med det innovative mellomsålematerialet, MIZUNO ENERZY, opplever du en løpesko som ikke bare gir myk og komfortabel demping, men også en eksplosiv respons.

Overdel: forbedret passform og komfort

Nyt en ny og forbedret overdel som garanterer både passform og komfort. Materiale som er pustende og slitesterkt omslutter foten tett, men behagelig. Det stilrene designet med lekre kontrastfarger tilfører et moderne og attraktivt utseende.

Mellomsåle: myk demping og eksplosiv respons

Dobbel vifteformede Wave-plate, som i kombinasjon med MIZUNO ENERZY, gir eksepsjonell myk demping og respons. Resultatet er en sko som gir både komfort og støtte i hvert eneste løpesteg.

Yttersåle: slitesterk og fleksibel

For å sikre lang levetid har Mizuno utstyrt Wave Equate 8 med X10, vår mest slitesterke gummi, i hælområdet. Spesialdesignede flex-spor i yttersålen sikrer en glatt overgang fra hæl til tå, forbedrer fleksibiliteten og gjør løpeturen enda mer behagelig.

Produktdetaljer:

• Vekt: 250 gram.
• Drop: 12mm.
• Teknologier: Mizuno Wave, MIZUNO ENERZY, AIRmesh, SmoothRide, U4iC, og X10.

Bærekraft

Som miljøsertifisert leverandør er Mizuno opptatt av å utvikle bærekraftige produkter. Wave Equate 8 har over 90% resirkulert materiale i skolissene, og en Wave-plate laget av plantebasert Elastollan® N-serie.

Produktinformasjon

Aktivitet Løp
Fargetekst Black/Metallic Gray
Kjønn Dame
Pronasjon Overpronasjon
Underlag
  • Asfalt
  • Grus