Wave Momentum 2 Hvit/Blå 9,5 Toppmodell for håndball og volleyball Wave Momentum 2 Hvit/Blå 9,5 Toppmodell for håndball og volleyball Wave Momentum 2 Hvit/Blå 9,5 Toppmodell for håndball og volleyball Wave Momentum 2 Hvit/Blå 9,5 Toppmodell for håndball og volleyball

Wave Momentum 2 Hvit/Blå 9,5

Toppmodell for håndball og volleyball

Varenr: 352221
Alt. varenr: V1GA2312219,5
Spill ditt beste fra start til slutt med Wave Momentum 2. Enestående komfort og demping, med det siste innen mellomsåle-teknologi.
FargeHvit/Blå
Wave Momentum 2 Hvit/Blå 9,5 Toppmodell for håndball og volleyball
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
2 200,-
-+
4 På lager

NB: Størrelsen på skoen er oppgitt i UK. Se størrelsestabell for mer informasjon.

Wave Momentum 2 er en toppmodell som passer for spillere i alle posisjoner på håndball- og volleyballbanen, men spesielt for deg som har behov for høyt stabilitetsnivå og enestående demping på kamp- og trening.

Modellen har helt ny bootie-konstruksjon som gir deg den støtten og stabiliteten du trenger. Det er i mellomsålen man finner den mest innovative teknologien, MIZUNO ENERZY, som er et slitesterkt materiale som er hele 17% mykere enn mellomsålematerialer som er brukt tidligere, og gir 15% bedre respons.

Wave platen sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen. Belastningen fordeler seg bort fra foten for en mer myk og behagelig løpsfølelse. U4icX mellomsålemateriale i de deler som er størst utsatt for belastning i løpssteget, noe som gir enda mer demping og komfort. Fullengdes ventilasjonssystem i mellomsålen som reduserer varme- og fuktighet inne i skoene, noe som føltes svært komfortabellt på kamp- og trening.

Produktdetaljer:

  • Teknologier: Mizuno Wave, Mizuno Enerzy, DynamotionFit, DuraShield, AIRmesh, Mizuno Intercool, XG Rubber, U4icX, Removable Insock.
  • Vekt: 345gram

Produktinformasjon

Aktivitet
  • Håndball
  • Innebandy
  • Volleyball
Fargetekst White/Sailor Blue/Silver
Kjønn Herre
Underlag Innendørs