Wave Rebellion Pro 2 W Hvit/Grå 6,5 Vår raskeste konkurransesko Wave Rebellion Pro 2 W Hvit/Grå 6,5 Vår raskeste konkurransesko Wave Rebellion Pro 2 W Hvit/Grå 6,5 Vår raskeste konkurransesko Wave Rebellion Pro 2 W Hvit/Grå 6,5 Vår raskeste konkurransesko Wave Rebellion Pro 2 W Hvit/Grå 6,5 Vår raskeste konkurransesko

Wave Rebellion Pro 2 W Hvit/Grå 6,5

Vår raskeste konkurransesko

Varenr: 351901
Alt. varenr: U1GE2417216,5

Aggressiv konkurransesko for erfarne løpere som jakter personlige rekorder. Holdbare materialer og innovative teknologier som må oppleves!

FargeHvit/Grå
Wave Rebellion Pro 2 W Hvit/Grå 6,5 Vår raskeste konkurransesko
Str. sko (UK)
4
5
6
7
8
Størrelsesguide
3 000,-
-+
7 På lager

NB: Størrelsen på skoene er oppgitt i UK. Se størrelsestabell for mer informasjon. Wave Rebellion Pro 2 er normal i størrelsen. Du kan bestille den størrelsen du benytter til vanlig.

Mizuno Wave Rebellion Pro 2 - overgå dine egne grenser.

Hils på den nye kongen av hastighet – Mizuno Wave Rebellion Pro 2. Denne oppfølgeren til den banebrytende Wave Rebellion Pro har tatt fart til et helt nytt nivå, og nå er det din tur til å erfare eksepsjonell hastighet og komfort.

For den ambisiøse løperen:

Er du en lidenskapelig og erfaren løper som alltid søker etter forbedring og personlige rekorder? Løper du på forfot og krever en lett og nøytral løpesko som er skapt for å optimalisere hvert steg? Da er Mizuno Wave Rebellion Pro 2 din ultimate partner på veien mot suksess.

Innovativ overdel:

Opplev maksimal ventilasjon og en perfekt passform med den pustende overdelen i Engineered Mesh. Trippel snøreknyting gir en tett og komfortabel passform, mens den integrerte støttestroppen sikrer en behagelig og trygg løpsopplevelse.

Oppdatert mellomsåle:

For å gjøre årets utgave enda raskere, mer energieffektiv og komfortabel, har vi oppgradert mellomsålen betydelig. Nytt bølgeplate-design med karbon og nylon, ribbet i forfot for effektiv kraftutvikling. Videreutviklet Smooth Speed Assist-konstruksjon gir deg den ideelle farten fra start til mål. 32% mer Mizuno ENERZY LITE + gir en uovertruffen kombinasjon av demping og respons.

Holdbar yttersåle:

G3 yttersålen gir deg både slitestyrke og lang levetid uten å legge til unødvendig vekt. Den fremre delen er optimalisert for overlegent grep for ikke å tape energi.

Bærekraft i fokus:

Som et miljøsertifisert selskap tar Mizuno bærekraft på alvor. Wave Rebellion Pro 2 har en bølgeplate laget av plantebasert materiale med Pebax Rilsan®, og over 90% resirkulert innhold i fôret på innersålen.

Produktdetaljer:

•  Vekt: 180 gram
•  Drop: 1.5 mm

Teknologier:

• Overdel: Engineered AIRmesh
• Mellomsåle: Mizuno ENERZY Lite, Mizuno ENERZY +, Mizuno Wave, SmoothRide, og Smooth Speed Assist.
• Yttersåle: G3.
• Normal i størrelsen.

Gjør deg klar for en løpsopplevelse uten sidestykke. Bestill din Mizuno Wave Rebellion Pro 2 nå og ta det første steget mot å sette nye personlige rekorder!

Hva er forskjellen mellom Wave Rebellion Flash 2 og Wave Rebellion Pro 2?

Wave Rebellion Pro 2 er vår raskeste løpesko til konkurranse, skapt for erfarne løpere. Unik konstruksjon for effektiv stegavvikling og kraftutnyttelse. Wave Rebellion Flash 2 er også en rask løpesko, men den er mer tilgivende og egnet for all løpingen du legger ned før løpsdagen.

Produktinformasjon

Aktivitet Løp
Fargetekst White/Harbor Mist/Cayenne
Kjønn Dame
Pronasjon Nøytral
Underlag
  • Asfalt
  • Grus