Wave Stealth Neo W Hvit/Grønn 5 Toppmodell til håndball Wave Stealth Neo W Hvit/Grønn 5 Toppmodell til håndball

Wave Stealth Neo W Hvit/Grønn 5

Toppmodell til håndball

Varenr: 344094
Alt. varenr: X1GB2000355
Håndballsko utviklet i samarbeid med en av verdens beste håndballspillere, Mikkel Hansen, for toppspillere som ønsker det beste innen stabilitet og demping.
FargeHvit/Grønn
Wave Stealth Neo W Hvit/Grønn 5 Toppmodell til håndball
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
2 100,-
-+
3 På lager

NB: Størrelsen på skoen er oppgitt i UK. Se størrelsestabell for mer informasjon.

Wave Stealth Neo til dame er utstyrt med mellomsålematerialet, Mizuno Enerzy Core. Dette materialet finner du kun i våre toppmodeller, og er det mykeste og mest dempende materialet som er utviklet av Mizuno noen gang, Høy elastisitet og dempingseffekt i kombinasjon med unik respons. Materialet er 293% mykere og gir 56% bedre respons enn tidligere foretrukne mellomsålematerialer.

I mellomsålen er også den mer tradisjonelle Wave-platen. Den unike formen til Wave-platen sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen, hvor belastningen fordeler seg bort fra foten for en mykere og mer behagelig løpsfølelse. Wave-platen skaper også meget god stabilitet i hælpartiet ved å forhindre komprimering av mellomsålen i områder med stor belastning. U4icX-teknologi for ytterligere komfort, demping og respons.

Full-lengdes ventilasjonssystem reduserer varme og fuktighet inne i skoen. Den strikkede overdelen gir førsteklasses passform og svært gode pusteegenskaper. Dura Shield beskytter tærne og gjør skoene enda mer slitesterke. Tykkere innleggssåle for premium komfort.

Produktdetaljer:

  • Vekt: 295gram.
  • Materialer: Tekstil, Syntetisk skinn, TPU.
  • Teknologier: Mizuno Wave, Mizuno Enerzy Core, Mizuno Intercool, DynamotionFit, DuraShield, AP+, XG Rubber, U4icX og Removable Insock.

Produktinformasjon

Aktivitet
  • Håndball
  • Volleyball
Fargetekst White/Glacial Ridge/Patina Green
Kjønn Dame
Underlag Innendørs