Wave Stealth Neo Rød 5 Håndballsko med MIZUNO ENERZY CORE Wave Stealth Neo Rød 5 Håndballsko med MIZUNO ENERZY CORE

Wave Stealth Neo Rød 5

Håndballsko med MIZUNO ENERZY CORE

Varenr: 296944
Alt. varenr: X1GA2000635

Håndballsko utviklet i samarbeid med en av verdens beste håndballspillere, Mikkel Hansen, for toppspillere som ønsker det beste innen stabilitet og demping.

FargeRød
Wave Stealth Neo Rød 5 Håndballsko med MIZUNO ENERZY CORE
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
1 800,-
-+
Ikke på lager
1 på fjernlager (10-12 dagers levering)

Wave Stealth Neo er utstyrt med det nyutviklede mellomsålematerialet, Mizuno Enerzy Core. Dette materialet finner du kun i våre toppmodeller, og er det mykeste og mest dempende materialet som er utviklet av Mizuno noen gang, Høy elastisitet og dempingseffekt i kombinasjon med unik respons. Materialet er 293% mykere og gir 56% bedre respons enn tidligere foretrukne mellomsålematerialer.

I mellomsålen er også den mer tradisjonelle Wave-platen. Den unike formen til Wave-platen sørger for suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen, hvor belastningen fordeler seg bort fra foten for en mykere og mer behagelig løpsfølelse. Wave-platen skaper også meget god stabilitet i hælpartiet ved å forhindre komprimering av mellomsålen i områder med stor belastning. U4icX-teknologi for ytterligere komfort, demping og respons.

Full-lengdes ventilasjonssystem reduserer varme og fuktighet inne i skoen. Den strikkede overdelen gir førsteklasses passform og svært gode pusteegenskaper. Dura Shield beskytter tærne og gjør skoene enda mer slitesterke. Tykkere innleggssåle for premium komfort.

Produktdetaljer:

  • Vekt: 355gram.
  •  Materialer: Tekstil, Syntetisk skinn, TPU.
  • Teknologier: Mizuno Wave, Mizuno Enerzy Core, Mizuno Intercool, DynamotionFit, DuraShield, AP+, XG Rubber, U4icX og Removable Insock.

Produktinformasjon

Aktivitet
  • Håndball
  • Volleyball
Fargetekst Ignition Red/Platinum Gold/Salute
Kjønn
  • Dame
  • Herre
Underlag Innendørs