WAVE SKYRISE 5

Wave Skyrise ble raskt en favoritt hos mange da den ble lansert. Sesongens utgave, Wave Skyrise 5, har fått betydelige oppgraderinger som vil gjøre din løpsopplevelse enda bedre!

 

Wave Skyrise 5 er en nøytral løpesko for en flytende løpsfølelse. Myk og komfortabel mellomsåle med god respons for milevis med løpeglede på asfalt, tredemølle og grus. Pustende Smooth Stretch Woven overdel med god stretch i bredden. Dette gjør at overdelen former seg etter foten på en utmerket måte. Samtidig sørger non-stretch funksjonen at foten holder seg i en stabil posisjon når du løper.    

 

Wave Skyrise 5 er også lettere enn sine forgjengere, uten at det går på bekostning av de unike egenskapene til denne modellen. FoamWave i mellomsåle for økt stabilitet. Mizuno ENERZY materialet i hele mellomsålen for komfortabel demping og respons. Mizuno sitt mykeste og mest responsive mellomsålemateriale, Mizuno ENERZY CORE, strategisk plassert i hæl-partiet hvor belastningen er størst. Dette gir en mellomsåle som er myk og komfortabel, samtidig som du får ekstra kraft i løpssteget fra den eksplosive responsen.