WAVE SKY 7 

Oppdag toppmodellen Wave Sky 7 - den ultimate løpeskoen som definerer komfort, demping, og en flytende løpsopplevelse. Designet for løpeturer på alle underlag - asfalt, tredemølle, og grus - Wave Sky 7 er ditt ideelle valget for en uanstrengt og komfortabel løpetur. Med oppgraderinger som mykere demping og en forbedret passform, overgår denne sesongens utgave alle forventninger, og tar komforten til nye høyder.

 

Opplev komforten av Wave Sky 7

Uansett om du er nybegynner eller erfaren løper, tilbyr Wave Sky 7 den mykeste dempingen og maksimal komfort for dine føtter. Dens unike demping er ideell for harde underlag, og er populær også som arbeidssko for yrker som krever langvarig gåing på harde flater, slik som i helsevesenet.

 

Overdel: eksklusivitet og komfort

Vår Smooth Stretch Woven overdel er nøye utviklet for optimal ventilasjon og komfort. Denne nye utgaven bringer forbedrede pusteegenskaper og en optimert pløse som sikrer en perfekt passform, og hever komforten til et nytt nivå.

 

Mellomsåle: Teknologi for stabilitet og respons

Mellomsålen i Wave Sky 7 er utrustet med to ulike bølgekonstruksjoner, som er nøye tilpasset for å gi fremdrift, stabilitet og komfort. Med to ulike MIZUNO ENERZY-materialer, oppnår du maksimal demping og respons, noe som sikrer en behagelig og effektiv løpsopplevelse.

 

Yttersåle: holdbarhet og fleksibilitet

For å sikre holdbarhet og slitestyrke, er yttersålen forsterket med Mizunos mest slitesterke gummi, spesielt i de mest utsatte områdene. Med god ventilasjon og ekstra fleksibilitet i forfoten, er denne skoen klar for alle dine løpeeventyr.

 

Bærekraft: vår forpliktelse

Som miljøsertifisert leverandør, er Mizuno dedikert til bærekraft. I utviklingen av Wave Sky 7 har vi brukt resirkulerte materialer i flere komponenter, noe som reduserer klimaavtrykket uten å ofre funksjonalitet, komfort, eller slitestyrke.