Mizuno ullprodukter

Mizuno er kjent for sine premium-produkter til mosjonister og toppidrettsutøvere. Nå tar vi det et skritt videre, og kan stolt presentere våre nyutviklede treningsprodukter med Merinoull. Produktene er det opplagte valget for deg som ønsker et isolerende, innerste lag på løpeturer, skiturer eller annen aktivitet når temperaturen er lav. 

 

Populære vinterprodukter

 

Treningsglede i kulda med Mizuno sin ull-kolleksjon

Når vinteren setter inn, trenger du treningsklær som ikke bare holder deg varm, men også gir deg den komforten og ytelsen du trenger. Mizuno sin Merinoull-kolleksjon er svaret på dine behov for kaldværstrening, uansett om du er løper eller skientusiast. Disse innovative treningsproduktene kombinerer det beste fra både teknologi og natur for å hjelpe deg med å nå nye høyder i dine treningsrutiner vinterstid.

Merinoull i kombinasjon med Breath Thermo-teknologi

Mizuno sin Merinoull-kolleksjon tar i bruk den naturlige varmen og pusteevnen til merinoull. Denne myke, behagelige fiberen gir deg optimal temperaturregulering, noe som betyr at du kan holde deg varm når det er kaldt og kjølig når du svetter. Ullens naturlige fukttransporterende egenskaper bidrar til å holde deg tørr, uansett hvor intensiv treningsøkten din blir. Ved å veve inn den velfungerende Breath Thermo-teknologien, produseres det ekstra varme som føres tilbake til kroppen. 

Designet for aktive vinteraktiviteter

Enten du foretrekker løping på snødekte stier eller elsker å gli nedover skibakken, har Mizuno sin ull-kolleksjon produktene for deg. Fra varme trøyer og tights til allsidige luer og hansker, har kolleksjonen alt du trenger for å holde deg aktiv og komfortabel utendørs.