WAVE RIDER 25

I 1997 kom den første utgaven av Wave Rider. Målsetningen var å skape en løpesko av høy kvalitet som fikk løperen til å nå sitt fulle potensial. Datidens mest innovative teknologier ble brukt, og skoen fikk god mottakelse i markedet. Siden den gang har skoen blitt oppdatert 17 ganger – stadig lettere, bedre dempet og med større respons. I dag, 25 år etter, er Wave Rider Mizuno sin mest solgte over hele Europa. 

Vi er stolte over alle løpene som er vunnet med Wave Rider på føttene. Alle de millioner av kilometer Mizuno har fått være med på løpetur. Men aller mest er vi stolte av alle de tusen dørstokkmilene Wave Rider har vært med på å overvinne. Førsteklasses utstyr gir motivasjon. Motivasjon til å gjøre ditt beste. Tjuefem års erfaring og et utrettelig ønske om utvikling har resultert i en helt ny Wave Rider. Aldri tidligere har skoen vært bedre dempet, gitt bedre respons og mer komfort. 

Wave Rider 25 – din aller beste løpevenn!

Optimalisert form på den ikoniske Wave-platen

Wave Rider 25 er en nyutviklet og forbedret utgave av bestselgeren gjennom 25 år. Modellen gir deg enda mykere demping, mer komfort og bedre respons på løpeturene dine. Overdelen i det pustende mesh-materialet har ingen områder som skaper friksjon eller ubehag, og den tette og komfortable passformen gjør at skoen beveger seg i takt med fotens bevegelser. 
Det innovative MIZUNO ENERZY-materialet er gjennomgående i mellomsålen og gir svært god demping og respons. I kombinasjon med den nye formen på Wave-platen sørges det for at alle krefter virker i løpsretningen. X10-gummi i yttersålen gir godt grep på de fleste underlag, i tillegg til høy grad av slitestyrke. Verket krones med en høykvalitets innersåle for maksimal komfort. 

Det gir følgende total: Mizuno sin beste Wave Rider gjennom tidene! 

Bærekraftig utvikling

I 1991 var Mizuno et av de første sportsmerkene som lanserte et eget, globalt miljøverninitiativ kalt MIZUNO CREW 21. Nå akselereres bærekraftsaktivitetene mer enn noen gang.

Som et ledd i å redusere karbonavtrykket, samtidig som den høye ytelsen skal opprettholdes, er Wave Rider 25 laget med biobaserte Pebax® Rnew®. Både skolissene og hælkappen er laget av resirkulert materiale. Wave Rider 25 inneholder ingen animalske ingredienser, og er derfor 100% vegan-vennlig.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.