Løpesko og treningstøy for terrenget

Godt utstyr gir en bedre treningsopplevelse, uansett om foretrekker rolige gåturer eller raske løpeturer. Pandemien har gjort naturen mer populær enn noen gang, både som treningssenter, rekreasjonssted og møtepunkt. Mizuno har utstyret du trenger for turer i terrenget. Med fokus på førsteklasses kvalitet, høy grad av komfort og innovative teknologier har vi samlet noen av våre mest populære produkter for deg som foretrekker gå- og løpeturer i skog og mark. 

 

Wave Rider GTX 2

Vanntett allrounder som passer like godt til de lengre løpeturene som til gåturer på variert underlag. Terningkast fem i Dagbladet/Dinside sin skotest, med sitater som - Her må vi si vi er imponerte: Dette er noe så sjeldent som en Gore-Tex-sko som er både lett og myk.- Blant de som sitter best på foten. En veldig god allrounder som også er supre til generell turbruk.

Wave Daichi 6 GTX

Oppretthold høyt tempo i utfordrende terreng med nye Wave Daichi 6. Med Michelin yttersåle og GORE-TEX membran er du klar for alle værforhold og underlag.

Wave Ibuki 3 GTX

Allsidig terrengsko med god demping og stabilitet. Slitesterk X10 yttersåle med X-formede knotter for godt grep på utfordrende underlag. Overdel med pustende GORE-TEX mambran holder føttene tørre og komfortable.

Løpejakken som holder deg tørr og komfortabel

Waterproof 20K ER Jacket er en av våre mest populære løpejakker. Denne toppmodellen er designet for løp under alle værforhold, og er utrolig lett- og komfortabel takket være det komfortable nylonsmaterialet, som har førsteklasses stretch for full bevegelsesfrihet.

Kombinasjonen vanntetthet og pusteevne gjør dette til en favoritt blant de som løper lange, harde løp under alle værforhold. Jakken tåler en vannsøyle på 20K og har en pusteevne på hele 25K. Vi kan med trygghet si at den er skapt for nordiske forhold!
 

Denne T-skjorten har alt!

Aero Tee er svært hurtigtørkende og har ingen sømmer som skaper friksjon mot huden. Ekstreme pustegenskaper for maksimal komfort, mil etter mil. Mizuno DryLite-teknologi trekker overflødig fuktighet vekk fra kroppen og holder deg tørr- og komfortabel under treningsøkta. FreshPlus-teknologi sørger for et luktreduserende plagg med antibakterielle egenskaper.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.