Mizuno sine ambassadører

Vi er stolte av ambassadørene våre! Og alle er like viktige. Fra olympiske mestre til mosjonister som har endret livsstil. For Mizuno-produkter blir brukt av alle samfunnslag, på alle nivå og i alle aktivitetsformer. Vi er heldige som har knyttet til oss ambassadører og foregangsmennesker med gode verdier og høyt aktivitetsnivå. Slik sikrer vi også detaljerte tilbakemeldinger for å kunne optimalisere produktene til å passe akkurat deg – uansett forventninger og krav.

Birgit Skarstein

Paralympisk idrettsutøver og samfunnsprofil. Birgit har ti VM-medaljer og har vunnet verdenscupen sammenlagt i både roing og langrenn. Hun er sterkt sosialt engasjert, heier på rettferdighet og ser alltid muligheter. 

Favorittprodukt: Training Jacket
Instagramprofil: @birgitskarstein

Marit Bjørgen

Tidenes mestvinnende vinter-olympier. Ingen andre langrennsløpere har flere VM-medaljer enn Bjørgen. En stor rollemodell og et fantastisk menneske. Marit har vært i Mizuno-familien siden 2014 og løpt over 6000 timer i våre sko uten skader.

Favorittprodukt: Wave Rider 24
Instagramprofil: @mabjoerg

Stig-André Berge

Olympisk bryter med et premieskap som rommer både OL-, VM- og EM-medaljer. Stig-André satser alt mot sitt siste OL i 2021. Han er en kjent personlighet i media, hvor åpenhet, familieverdier og tøft treningsregime er gjengangere.

Favorittprodukt: Wave Shadow
Instagramprofil: @stigandreberge


Therese Falk

Hun løper mye og langt. Så mye og langt at hun har blitt kåret til årets ultraløper 5 år på rad. Ikke nok med det! Therese ble årets kvinnelige friidrettsutøver i 2020, har nordisk rekord på 24timers-løp og mange NM-gull på de lengste distansene. Når hun ikke er lærer, deltar i VM eller EM, engasjerer hun seg i samfunnsaktuelle saker og tar oppgaven som humørspreder på alvor. Puh…  

Favorittprodukt: Wave Rider 24
Instagramprofil: @theresefalk8

Alexandre Blonz 

Håndballspiller for Elverum og Norge. En ung kjempe med stort talent og mange spennende, aktive idrettsår foran seg. Alexandre ble kåret til verdens beste unge venstrekant i 2020, elsker hvite håndballsko og har alltid et smil på lur. 

Favorittprodukt: Wave Stealth Neo/ Wave Mirage 3
Instagramprofil: @alexandreblonz

Kari Brattset Dale

Rå, norsk håndballbauta som er avhengig av stort premieskap. Hun spiller til daglig for Györ ETO KC og det norske landslaget. Kari har vunnet serie, sluttspill og cup i både Norge og Ungarn. I tillegg har hun gullmedlajer fra EM, VM og Champions League. Når håndball ikke står på timeplanen står turer i skog og mark med hund og mann for tur. Og om karrieren en gang tar slutt, er hun ferdig utdannet osteopat for å stå oss andre til tjeneste. 

Favorittprodukt: Wave Stealth Neo
Instagramprofil: @kbrattset
 

Silje Solberg

Håndballkeeper som vet å stenge burdet, for både det Norske kvinnelandslaget og Gyør i Ungarn. Silje har vunnet både EM og VM, og er en viktig del av julestemninga for mange Nordmenn når mesterskapene drar seg til i desember. Med fri fra trening og kamp prioriteres friluftsliv og tid med familie, venner og kjæreste. 

Favorittprodukt: Wave Stealth Neo
Instagramprofil: @siljemso

Simen Hegstad Krüger 

Skiprofil med kapasitet selv russere misunner. Simen er dobbelt Olympisk mester, stod på pallen under ski VM i 2021 med to sølv rundt halsen og har en motor som aldri stopper opp. Han vet hva som kreves, gjør jobben og bidrar tungt inn i det Norske allround-landslaget. 

Favorittprodukt: Wave Rider Neo
Instagramprofil: @simenkruger

Kari Øyre Slind 

Langrennsløperen som vi ikke har sett alt fra. Enda! Etter 4 år på landslaget og 5 år i WC-sirkuset har skader og ulik problematikk satt henne tilbake de siste årene. Likevel er Kari mer enn motivert for å kjempe seg tilbake til verdenstoppen. En dame med stort humør, rå innstilling og altoppofrende tilnærming.  

Favorittprodukt: Wave Shadow
Instagramprofil: @karislind

Thea Foss Bækkevold

Gikk fra å hate løping, via en utfordring, til å elske hver kilometer. Reisen har tatt henne fra 5 kilometersløp og på ville veier innom maraton og ultraløp. Thea brenner for å spre løpegleden lokalt og nasjonalt, hvor den blide firebarnsmoren ofte har med hele familien på alt fra smilepuls til knallharde intervaller. Trøndelags største smil!  

Favorittprodukt: Wave Shadow
Instagramprofil: @theabaekkevold

Thale Leirfall Bremset

Driver aktivt med friidrett og lengdehopp på nasjonalt toppnivå. Trener hver bidige dag og satser mot internasjonale mesterskap i tiden som kommer. Thale sjonglerer idrettssatsingen med grunnskolelærer-studier og pugging. Nesten så vi vil ta grunnskolen om igjen! 

Favorittprodukt: Wave Rider Neo
Instagramprofil: @thaleleirfallbremset
 

Thea Leirfall Bremset 

Vier tid, krefter og gledestårer til friidrett. Høydehopp er spesialiteten, hvor Thea satser mot U23 EM. Hun prioriterer knallhardt for å hente ut hele potensialet, hele tiden med et smil på lurer. Studerer samtidig på NTNU for å bli fremtidens lærer og pedagog.  

Favorittprodukt: Wave Rider Neo
Instagramprofil: @thealeirfallbremset

Svein Kjetil Riska

40års-krisa kom, men gikk aldri. Svein Kjetil har gått fra utrent og overvektig til (over)ivrig mosjinist og ultraløper. Han trives best i skog og fjell, hvor «jo lenger, jo bedre» gjør seg gjeldende. Vi snakker 100 miles og 24timers-løp, alt i symfoni med latter, smil og samhold. Svein Kjetil definerer ordet kjernekar og er en viktig brikke i Mizuno for å stadig forbedre terrengmodellene våre. 

Favorittprodukt: Wave Daichi 6 GTX
Instagramprofil: @ultrasvein

Hilde Aders

Langdistanse- og terrengløper som har representert Norge i VM i ultraløp og EM i motbakkeløp. Jobber som lærer på barne- og ungdomsskole og brenner for fysisk aktivitet i undervisningen. Hilde har de siste årene satset mot gateløp, noe som har resultert i NM-gull i halvmaraton og NM-sølv i helmaraton.  Skal vi tro ryktene, er det mer i vente!

Favorittprodukt: Wave Rider Neo
Instagramprofil: @hildeaders

Kevin Gulliksen

En verdensvant, håndballspillende Oppsaling med store ambisjoner. Til daglig proff i GWD Minden, snart Frisch Auf Göppingen, og det norske herrelandslaget. Kevin er stor på banen og stor utenfor. Han bidrar med tydelige innspill for å hele tiden utvikle og forbedre verdens beste håndballsko fra Mizuno. 

Favorittprodukt: Wave Lightning Z6
Instagramprofil: @kevinmg


Mathilde B. Arneberg

Startet å løpe tidlig i 20-årene og ble raskt bitt av basillen. For Mathilde har sporadiske, korte løpeturer etter hvert utviklet seg til å bli halvmaraton, maraton og ultramaraton. Hun trives best i terrenget - gjerne med et innlagt stopp på en markastue som serverer kanelboller. Mathilde setter sjelden fokus på distanse og fart, men går «all in» i løpegleden og løpeopplevelser – ofte sammen med andre. 

Favorittprodukt: Wave Sky/ Wave Daichi
Instagramprofil: @mathildearneberg
 

Jonathan Waatevik

En aktiv mosjonist som elsker å løpe, jobbe mot konkrete mål og jage nye rekorder. Jonathan debuterte på maraton i 2017, ble fullstendig besatt. Han er en familiefar som setter leken og kvalitetstid høyt. Med løpevogn, transportløping og familiekos håper han å bryte 2.30-grensa på maraton før barna løper fra han.  

Favorittprodukt: Wave Rider Neo
Instagramprofil: @jwaatevik

Gøran Sørheim

Håndballspiller og kaptein for Drammen håndballklubb. På CV’en finner vi profftilværelse i Danmark, 50 A-landskamper for Norge og deltakelse i to EM. Gøran ser nå frem til å sette inn støtet for at Drammen HK skal ta tilbake tronen i Norsk håndball.

Favorittprodukt: Wave Lightning Z6
Instagramprofil: @sorheim22

Trine H. Mjåland

Typisk endorfin-junkie som elsker å løpe. Fort! Trine er tidligere landslagsløper i friidrett, med 800 meter som spesialitet. Hun er mamma og jobber som lektor i idrettsfag, men sjonglerer treningen med småbarnslivet på et vis som gjør at hun har like mange økter som da hun var aktiv. Ambisjonsnivået settes kanskje lavere, kanskje ikke? Det blir et spennende 2021!

Favorittprodukt: Wave Rider Neo / Wave Shadow

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.