Hoody Jacket W Burgunder XS Treningsjakke med hette til dame Hoody Jacket W Burgunder XS Treningsjakke med hette til dame Hoody Jacket W Burgunder XS Treningsjakke med hette til dame Hoody Jacket W Burgunder XS Treningsjakke med hette til dame

Hoody Jacket W Burgunder XS

Treningsjakke med hette til dame

Varenr: 339091
Alt. varenr: 62GEA20162XS
Lett og komfortabel treningsjakke som gir god beskyttelse mot regn og vind samtidig som den puster godt. To glidelåslommer på sidene og praktisk hette.
FargeBurgunder
Hoody Jacket W Burgunder XS Treningsjakke med hette til dame
Str.
S
M
L
Størrelsesguide
1 100,-
-+
Ikke på lager
4 på fjernlager (10-12 dagers levering)

Hoody Jacket til dame passer perfekt for deg som liker fysisk aktivitet hvor det er viktig at treningsplagget har høy grad av komfort, og puster godt. Den kombinasjonen får du i Hoody Jacket!

Mizuno ImpermaLite-teknologi gir deg god beskyttelse mot regn og vind. Skulle været bli ekstra ille når du for eksempel er på løpetur så tar du på deg hetten for ekstra beskyttelse. Strategisk plasserte stretch-panel gir deg elastisiteten du ønsker.

Treningsjakken gir rom for armbruk og er ikke til hinder for den naturlige bevegelsen kroppen gjør under en løpeøkt, samtidig som plagget ikke beveger seg for mye og skaper gnisninger. Materialet er ikke for stivt, samtidig som designet sørger for den riktige passformen.

Produktdetaljer:

  • Materiale: 100% polyester.
  • Teknologier: Mizuno ImpermaLite og DynamotionFit
  • Passform: Standard passform. Følger kroppens konturer uten å være til hinder for bevegelse.
  • Passer til alle former for fysisk aktivitet, som for eksempel løping og tennis.

Produktinformasjon

Aktivitet
  • Løp
  • Padel
  • Tennis
Fargetekst Cabernet
Kjønn Dame