Wave Rider Neo 2 W Neonrød 4 Eksklusiv toppmodell dame Wave Rider Neo 2 W Neonrød 4 Eksklusiv toppmodell dame Wave Rider Neo 2 W Neonrød 4 Eksklusiv toppmodell dame Wave Rider Neo 2 W Neonrød 4 Eksklusiv toppmodell dame

Wave Rider Neo 2 W Neonrød 4

Eksklusiv toppmodell dame

Varenr: 315907
Alt. varenr: J1GD2178024
Eksklusiv løpesko med innovative teknologier for myk demping og aggressiv respons. Det perfekte valg om du ønsker førsteklasses kvalitet til mengdetrening.
FargeNeonrød
Wave Rider Neo 2 W Neonrød 4 Eksklusiv toppmodell dame
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
2 000,-
-+
Ikke på lager
10+ på fjernlager (10-12 dagers levering)

NB: Størrelsen på skoen er oppgitt i UK. Se størrelsestabell for mer informasjon.

Da Wave Rider Neo ble lansert sommeren 2020 ble den raskt en "snakkis" blant både mosjonister og eliteutøvere, og mange fikk en ny favoritt til mengdetreningen. Denne utgaven, Wave Rider Neo 2, har ny overdel som gir enda bedre passform, og ytterligere forbedret komfort på løpeturene på asfalt, grus og mølle.

Wave Rider Neo 2 har det innovative mellomsålematerialet, Mizuno Enerzy. Dette mellomsålematerialet finner du i hele mellomsålen som i kombinasjon med den velkjente Wave-teknologien sørger for overlegen demping og respons, men også meget god stabilitet. Konstruksjonen gjør denne modellen til den letteste Wave Rider som noensinne er laget.

Wave Rider Neo 2 har strategisk plasserte mesh-felt for optimale pusteegenskaper og komfort, og gir foten en kjølende effekt under løpeturen. Bootie-konstruksjon gjør at passformen kan sammeliknes med det å ha på seg en sokk, tett og komfortabelt på foten.

I yttersålen er det benyttet høykvalitetskomponentet, G3, som forbedrer grepet der det trengs mest. Dette i kombinasjon med X10, som er den mest holdbare karbongummien fra Mizuno, gir en ekstrem slitestyrke i den mest utsatte delen av sålen, og bidrar til bedre trekkraft.

Produktdetaljer:

  • Teknologier: Mizuno Wave, Mizuno Enerzy, DYnamotionFit, PremiumInsock, AIRmesh, SmoothRide, G3 Outsole, X10.
  • Vekt: 225 gram
  • Drop: 12mm

Produktinformasjon

Aktivitet Løp
Fargetekst Neon Flame/White/Vintage Indigo
Kjønn Dame
Pronasjon Nøytral
Underlag
  • Asfalt
  • Grus