Wave Stealth V W Hvit/Rød 3,5 Toppmodell til håndball Wave Stealth V W Hvit/Rød 3,5 Toppmodell til håndball Wave Stealth V W Hvit/Rød 3,5 Toppmodell til håndball

Wave Stealth V W Hvit/Rød 3,5

Toppmodell til håndball

Varenr: 307493
Alt. varenr: X1GB1800663,5
Toppmodell for håndballspillere med ekstra høye krav til håndballutstyret. Lett og stabil modell med førsteklasses demping og komfort på kamp og trening.
FargeHvit/Rød
Wave Stealth V W Hvit/Rød 3,5 Toppmodell til håndball
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
1 800,-
-+
Ikke på lager
10+ på fjernlager (10-12 dagers levering)

NB: Størrelsen på skoen er oppgitt i UK. Se størrelsestabell for mer informasjon.

Vi tør påstå at Wave Stealth V til dame har alt det en håndballspiller med høye krav til utstyret ønsker seg. Såle med godt grep kombinert med mellomsåle som gir førsteklasses demping og komfort.

Den velkjente bølgeplate-teknologien i mellomsålen gir den nødvendige dempingen som kreves av elitespillere, mens DynamotionGroove-teknologien forbedrer fleksibiliteten i forfoten, og maksimerer kontakten med underlaget. sterket i tåparti. Solid overdel som gir ekstra støtte i alle vendinger. Skoene er ekstra forsterket i tåpartiet.

Wave Stealth V passer for de fleste håndballspillerne på håndballbanen, men spesielt til de tyngre og muskuløse håndballspillerne som krever ekstra godt grep, demping og slitestyrke.

Produktdetaljer:

  • Teknologier: Mizuno Wave, DynamotionGroove, VS-1, AIRmesh, Mizuno Intercool, Dura Shield, ap+, XF Rubber, SR touch og Removable Insock.
  • Vekt: 275g.

Produktinformasjon

Aktivitet
  • Håndball
  • Innebandy
  • Volleyball
Fargetekst White/White Sand/Persian Red
Kjønn Dame
Underlag Innendørs